Succes Op De Werkvloer: Welke Persoonlijkheid Helpt Het Meest?

Browse By

Carrière maken: er komt meer bij kijken dan alleen je studie afmaken. Misschien denk je wel dat je pas succesvol bent op de werkvloer als het klikt met je leidinggevende of als je collegae bij je passen. Allemaal aspecten die invloed hebben op je werk, maar ze leiden niet persé naar jouw succes.

Wat een grotere invloed heeft zijn je karaktereigenschappen. Let wel: geen enkele karaktereigenschap of combinatie van karaktereigenschappen zijn slecht. Het belangrijkste is dat je bekend wordt met deze eigenschappen en leert ze te gebruiken als kracht. Het in 2011 overleden boegbeeld van Apple, Steve Jobs, had bijvoorbeeld een team van luie mensen om zich heen verzameld. Hij was van mening dat luie mensen zoeken naar de meest efficiënt mogelijke manier om dingen te doen en hem uiteindelijk zullen leiden naar succes.

In het onderstaande filmpje van de Universiteit van Nederland wordt haarfijn uitgelegd wat de 5 primaire karaktereigenschappen van mensen zijn (ook wel de big five genoemd) en welke de belangrijkste eigenschap is om succesvol te zijn op de werkvloer.

Vond je dit artikel interessant, like ons Facebook!

12 thoughts on “Succes Op De Werkvloer: Welke Persoonlijkheid Helpt Het Meest?”

 1. Trackback: Moon rocks weed
 2. Trackback: sex industry documentary
 3. Trackback: DevOps Services
 4. Trackback: CI-CD
 5. Trackback: 단비무비
 6. Trackback: 토토사이트
 7. Trackback: their website
 8. Trackback: cheap short wigs
 9. Trackback: mơ thấy xương người
 10. Trackback: cum sa faci
 11. Trackback: ตู้แปลภาษา
 12. Trackback: mơ thấy ba ba

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +