Give It Up For… Een Kudde Makke Schapen (zie jij een hek?!)

Browse By

In deze rubriek posten we iedere maandag een uitspraak van beroemde mensen of een inspirerende foto- gewoon, om je week goed te beginnen!

Onderstaand plaatje is tekenend voor hoe ook wij, de mens, ons voortbewegen in de wereld. Als een stel makke schappen (hoe toepasselijk!) sukkelen we zonder nadenken achter elkaar aan. We kennen niet voor niets het spreekwoord: als er een schaap over de dam is, volgen er meer. Alleen, of we daar nou trots op moeten zijn…

Maar goed, terug naar het plaatje: deze schapen komen uit hun stal en maken zich klaar voor een lekker dagje grazen in de wei. Als je goed oplet, zie je dat er alleen een toegangspoort staat, maar geen hek. Ze hadden dus in volle galop de vrije wereld in kunnen rennen, maar zijn al zo geconditioneerd, dat ze rustig hun beurt afwachten om door het poortje te mogen! Bizar!

Ook de mens is een kuddedier, dus niet heel verwonderlijk dat wij de neiging hebben om hetzelfde te doen. Als er ergens paniek uitbreekt, rennen we toch ook allemaal met de stroom mee- richting die ene open deur? En begint iemand de wave in een stadion, maken we hem met z’n allen gezellig af. Kortom, hoe ga jij deze week beginnen: als een mak schaap of toch liever als ‘het rebelse zwarte schaap’ ;)?

Herd of sheep

Foto van Scott Bridle 

9 thoughts on “Give It Up For… Een Kudde Makke Schapen (zie jij een hek?!)”

  1. Trackback: Jake Medwell
  2. Trackback: CyberLink YouCam manuals
  3. Trackback: mơ thấy con trâu đánh đề con gì
  4. Trackback: mơ thấy chim bồ câu đánh con gì
  5. Trackback: diamond art
  6. Trackback: dumps cc
  7. Trackback: mơ thấy nấu cơm
  8. Trackback: fun88
  9. Trackback: judiswindowpainting.com

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +