Alles Wat Je Altijd Al Wilde Weten Over Vloggen- En Wat Je Vooral Moet Kunnen

Browse By

 

Ineens wil iedereen vloggen! Tien jaar geleden had niemand er nog van gehoord, maar tegenwoordig is YouTube de go-to plek voor make up, muziek, shit-we-want-to-learn of voor als we ons vervelen. Echt iedereen kan zijn of haar expertise delen; alleen doet de een dat wat professioneler dan de ander. En dus wordt ook de een bekender dan de ander. Wij laten je zien waar het verschil zit tussen vlogging triumph and failure. 

Het artikel van Be Socialized legt uit dat ”de term ‘vlogger’ komt van het woord ‘videoblogger’. “Vloggers vertellen aan de hand van video over hun eigen leven: de dingen die ze meemaken op een dag, wat hun gevoelens zijn of wat ze dwars zit. Sommige vloggers zijn zo populair, dat ze er veel geld mee verdienen. Zij zien zichzelf als een merk en doen er dan ook alles aan om zichzelf op de juiste manier te promoten.”

Via Giphy

Lekker zo’n oudere broer

Vloggers zijn eigenlijk ook rolmodellen: zij laten ons zien hoe ze omgaan met sommige situaties en dat voorbeeld volgen wij dan weer.  Een soort oudere broer of zus dus. Daar staat dan weer de vlogger tegenover die juist het verkeerde voorbeeld geeft. Neem Boef. Bekend geworden vanwege z’n gedrag. In 2016 werd hij bekend als de treitervlogger: een beetje de politie uitdagen, jointjes roken. Totdat hij erachter kwam dat jonge kids foto’s van zichzelf postten met joints bungelend in hun mondhoek. Dat deed hem beseffen dat hij toch z’n gedrag beter wat ging aanpassen.

Ze hebben allemaal een eigen verhaal

De meesten kennen en volgen wel een vlogger op YouTube. Mijn persoonlijke favoriet is Lilly Singh, oftewel Superwoman, een Canadese vlogger. In 2010 begon ze te vloggen om zo van haar depressie af te komen. Nu in 2017 in ze razend populair en ze was de best betaalde vrouwelijke Youtube vlogger van 2016. Ze stond op de derde plek van de 10 best betaalde Youtubers ter wereld.

Via Giphy

Wat is Lily Sings geheim?

Als vlogger komt ze, open, vrolijk, enthousiast, humoristisch, energiek en ontspannen over. Ze straalt echt in haar vlogs! Ze begint in iedere vlog met haar introductiezin ‘what’s up everybody, it’s your girl, superwoman!’ Ze straalt haar enthousiasme uit in ieder filmpje, opgewekt, energiek. Zelfs al zou ze een mindere dag hebben, dan laat ze dat niet merken. Op die momenten steekt ze al haar energie in dat wat nodig is om een pakkende vlog te maken.

Maar wat maakt haar nou uniek?

Er zijn maar weinig vloggers die in de huid van een typetje durven te kruipen. En laat Lily dat nou heel goed kunnen! Ze beeldt haar leven uit op een komische manier door telkens de rol van iemand anders aan te nemen. De ene keer verkleedt ze zich als haar vader en moeder, de andere keer vraagt ze zich af hoe het zou zijn als mannen borsten zouden hebben. Dat is natuurlijk leuk om te vertellen, maar nog leuker om na te spelen. En daar zit dan ook de sleutel tot haar succes! De thema’s die ze behandelt vinden wij leuk en omdat zij er een komisch sausje overheen giet, kijken we massaal naar haar vlogs. Zelfs Selena Gomez en Michelle Obama zijn in haar vlogs te zien!

Dit heb je nodig als je een goede vlogger wilt zijn!

Oftewel: goede vloggers hebben zelfspot, laten hun echte ik zien, hebben vaak een goed gevoel voor humor en ze spelen in op de interesses van hun kijkers. Dat lijken dus al wat ingrediënten tot succes! Je moet in ieder geval écht zelfvertrouwen hebben- ben je stiekem onzeker, dan zie je dat meteen op camera. Denk je maar eens in hoe het eruit zou zien als Superwoman eigenlijk onzeker zou zijn en dan die typetjes zou doen: niet iets waarnaar je zou willen kijken, toch?

Bedenk ook goed waarover je wilt vloggen. Make up, fashion, allemaal onderwerpen waar al miljoenen vlogs over zijn. Probeer dan nog maar eens uniek te zijn. Je kunt natuurlijk over je alledaagse leven wat vertellen, maar dan moet je wel echt weten hoe je dat leuk brengt. Het lukt uiteindelijk maar weinig vloggers om mensen echt te boeien.. Maar als je vloggen echt leuk vindt, dan straal je dat ook uit en dan ben je er al bijna!

Laat hieronder ook even weten wie je favoriete vlogger is en waarom!

152 thoughts on “Alles Wat Je Altijd Al Wilde Weten Over Vloggen- En Wat Je Vooral Moet Kunnen”

 1. Trackback: replica bell and ross
 2. Trackback: cialis ® generika - tadacip - tadalafil 20mg
 3. Trackback: how to tell a fake rolex
 4. Trackback: USA online gun broker
 5. Trackback: replica patek philippe
 6. Trackback: Regression testing
 7. Trackback: buy best dumps
 8. Trackback: top quality local service
 9. Trackback: Digital Transformation journey
 10. Trackback: fake patek philippe
 11. Trackback: chup anh voi ma
 12. Trackback: dumps + pin shop
 13. Trackback: mơ thấy vợ đánh con gì
 14. Trackback: thepoc
 15. Trackback: mơ thấy ba ba
 16. Trackback: immediate edge
 17. Trackback: is go365 legit
 18. Trackback: Small child
 19. Trackback: What is bitcoin?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +