Op Harvard University Ben Je Dus Wel De Sjaak Met Je Bangalijst

Browse By

Afgelopen september stond het nieuws bol van de misstanden bij studentenvereniging Vindicat. Een van hun eerstejaars zou met gezwollen hersenen het ziekenhuis in zijn ge-ontgroend, er zouden zwijgcontracten zijn verspreid om ervoor te zorgen dat ‘what happens at Vindicat, stays at Vindicat’ en dan was er natuurlijk de Bangalijst. Oftewel een lijst van eerstejaars, inclusief namen, foto’s, adressen en bedprestaties, die nodig over een ‘kanon moesten worden getrokken’.

Misschien moet je nog even up to speed komen wat betreft dit onderwerp, lees dan: ‘Makers ‘Bangalijst’ Studentcorps Vindicat Geschorst- En Terecht!‘ en ‘OM Onderzoekt Vindicat Om Ontgroeningsvoorval, Niet Om Bangalijst…‘. Waar het op neerkomt, is dat de ouderejaars die verantwoordelijk waren voor de lijst, geschorst zijn. That’s it. De politie kan niks zolang geen van de slachtoffers aangifte doet en de Rijksuniversiteit Groningen trekt z’n handen ervan terug: dit is een zaak van de vereniging en ook zij kunnen helemaal niks. Dan is er toch iets mis met je regeltjes, lijkt me. De levens van 22 studentes zijn forever veranderd, hun bedprestaties staan voor altijd online en de makers van de lijst leven als koningen door.

Nee, dan Harvard University. Ook zij kwamen erachter dat er jaarlijks een ‘Bangalijst’ wordt uitgebracht; in hun geval door hun mannelijke voetbalteam. Daarin werd het vrouwelijke voetbalteam ‘beoordeeld’. Harvard pikte dat dus NIET en heeft het team het gehele jaar uit de competitie gehaald. ‘Zo ga je niet met vrouwen om’ lijkt me de duidelijke boodschap hier.

Hieronder de video. Watch and learn Rijksuniversiteit Groningen…

 

Harvard soccer team misogyny

Some Harvard athletes think it's totally ok to rank female soccer players by their looks — but they got the punishment they deserve.

Posted by Mic on Friday, November 4, 2016

9 thoughts on “Op Harvard University Ben Je Dus Wel De Sjaak Met Je Bangalijst”

  1. Trackback: visit our website
  2. Trackback: 메이저놀이터
  3. Trackback: cheap wigs
  4. Trackback: nằm mơ thấy tắm sông
  5. Trackback: mơ thấy sếp
  6. Trackback: nằm mơ thấy ốc đánh con gì
  7. Trackback: 토토사이트 종류
  8. Trackback: Auto Glass Anytime
  9. Trackback: Rescue Tow

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +