Deze Leraressen Hebben Het Syndroom Van Down

Browse By

Het is weer Rebellious Friday so time to break down some barriers! Wie denkt dat mensen met Down Syndrom de hele dag kwijlend in een hoekje zitten; these girls are about to prove you wrong! Vaak wordt er gedacht dat ze geen relaties kunnen aangaan, zich als kinderen gedragen en niet kunnen leren, maar niks is minder waar. Ook het Syndroom Van Down bestaat in verschillende gradaties; omdat ze misschien wat moeilijker uit hun woorden komen, betekent niet dat ze meteen dom zijn. Eerder dit jaar is er nog een Amerikaans meisje als een van de beste van haar school geslaagd voor haar (regulier) middelbare schooldiploma. En dan heb je nog deze twee.

Heba woont in Gaza waar ze les geeft aan andere kinderen met Down Syndrom. Ze leert ze alle skills die nodig zijn om te overleven in het oorlogsgebied. Noelia uit Argentinië heeft ook behoorlijk wat moeten overwinnen om uiteindelijk als kleuterleidster aan de slag te kunnen, maar het is haar uiteindelijk gelukt.

To all you haters out there: nu jullie weer.

Teacher with Down Syndrome Inspires Students in Gaza

"I tell them, 'Don't be sad, one day you will grow up and be like me.'"This teacher with Down syndrome is inspiring students with disabilities in Gaza:

Posted by Fusion on Monday, October 24, 2016

 

First teacher with Down syndrome

Argentina's first teacher with Down syndrome had to shatter stereotypes to achieve her dream. She is living proof that her disability is no impediment to being a great educator.

Posted by Mic on Tuesday, October 25, 2016

 

9 thoughts on “Deze Leraressen Hebben Het Syndroom Van Down”

  1. Trackback: replica tag heuer
  2. Trackback: ดูบอล
  3. Trackback: https://www.sellswatches.com/
  4. Trackback: 포커에이스
  5. Trackback: devsecops
  6. Trackback: bmo online banking for business
  7. Trackback: curvy love doll
  8. Trackback: shemale sexdoll technology 65 cm
  9. Trackback: blazing trader review

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +