#SIRE- Hey Boys: Jullie Zijn Blijkbaar Niet Mannelijk Genoeg

Browse By

Boys will be boys- daar wordt mee bedoeld dat ondeugend gedrag bij mannen hoort en dat je ook niet verrast hoeft te zijn als ze zich zo gedragen. Alleen, de laatste jaren worden onze jongens blijkbaar te voorzichtig opgevoed- ze mogen niet langer thuiskomen met een kapotte broek. En daar worden ze onzeker van.

Jongens worden tegenwoordig namelijk net zo opgevoed als meisjes- alleen, ze zijn misschien wel gelijkwaardig aan meisjes, maar zitten totaal anders in elkaar. Door die opvoeding, zegt SIRE (je weet wel, van die reclames), gaan ze onderpresteren. “Jongens ontwikkelen zich echter het best door zelf te ontdekken, te experimenteren, risico’s te nemen en veel te bewegen,” zegt SIRE in De Telegraaf. Alleen, dat mogen ze dus niet meer- en daardoor verliezen ze hun zelfvertrouwen.

Hoog tijd dus, voor een campagne:

Je ziet ‘t, onze jongens zijn niet ‘mannelijk’ genoeg meer. Ze experimenteren niet genoeg, ze bezeren zichzelf te weinig- en lopen tegenwoordig met knotjes en in shirts van de vrouwenafdeling.

Even een puntje van aandacht

Het is ongetwijfeld goed bedoeld SIRE, maar ik zit met het volgende: ik zie gewoon mezelf in die video- alleen… ben ik een vrouw.

Die video, dat was ik, toen ik opgroeide: ik klom in bomen, ik viel uit bomen, ik klom op skateboards en viel ook daar weer vanaf. Twee jaar lang moest ik elke maand naar de Eerste Hulp- zo erg zelfs dat de doktoren op een gegeven moment niet meer wisten of ze me wel op krukken konden laten lopen, omdat ik nog herstellende was van een gebroken arm. En je hebt gelijkt, SIRE, al dat ravotten heeft me gemaakt tot wie ik ben.

This could be a game changer

Dus: misschien dat je ‘kinderen’ bedoelde ipv ‘jongens’?

Laat kinderen gewoon weer kinderen zijn

Ik ben het namelijk helemaal met je eens: kinderen ‘moeten’ tegenwoordig veel te veel. Stil zijn, bijles, pianoles, meer bijles, drie verschillende sporten beoefenen, nog meer bijles, waardoor er inderdaad bijzonder weinig tijd overblijft om gewoon kind te zijn. Als je de term ‘jongens’ nou even aanpast, dan voorkom je dat je boodschap ‘lost in translation’ gaat en dan hoeven onderstaande mensen ook niet langer in de pen te klimmen.

Maar boys, wat vinden jullie eigenlijk? Zijn mannen tegenwoordig te vrouwelijk? Share on our Facebookpage! Oh and don’t forget to like us while you’re at it!

12 thoughts on “#SIRE- Hey Boys: Jullie Zijn Blijkbaar Niet Mannelijk Genoeg”

 1. Trackback: keto friendly meals
 2. Trackback: Sunucu Teknik Destek
 3. Trackback: dell sunucu teknik servis
 4. Trackback: microsoft exchange mail
 5. Trackback: replica the best replika omega
 6. Trackback: Urban Nido Real Estate Consulting
 7. Trackback: 프로툰
 8. Trackback: 메이저토토사이트
 9. Trackback: AWS DevOps
 10. Trackback: wig
 11. Trackback: human hair wigs
 12. Trackback: rent boat miami price

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +