Probeer Je Wanhopig Om Erbij Te Horen? Misschien Dat Dit Helpt

Browse By

We hebben altijd de neiging om te focussen op wat we niet hebben. Op waar of wie we zouden willen zijn. We hebben geen idee meer hoe we gewoon blij zouden kunnen zijn met wat we hebben. Simpelweg omdat onze hele maatschappij gericht is op ‘meer’ en zelfs teveel is niet meer genoeg. We laten ons gek maken door gefilterde foto’s op Insta, vrienden die dikkere jobs hebben: dat willen wij ook! 

We staren, vergelijken, obsessen en raken verslaafd aan het idee van wie we zijn, gemeten aan de hand van likes, shit we own en de mensen waar we mee omgaan. Het is als een soort bubbel, die je voedt door steeds mooiere foto’s op Insta te plaatsen, harder te werken, steeds meer spullen te kopen, harder te trainen- alles voor dat perfecte uiterlijk. Helaas is het zo dat hoe meer je die bubbel opblaast,  hoe groter de kans is dat ie uit elkaar spat.

Je mag niet verslappen

Het is hard werken, die bubbel. Heb je er even geen meer zin en de boel klapt in elkaar, dan zit je ineens in een wereld zonder spullen, zonder vrienden, zonder aanzien- niemand die tegen je opkijkt. De grote vraag is dan natuurlijk: ben je nu ineens ongelukkig? Het verschil in hoe je daarmee omgaat, zit ‘m in de reden waarvoor je zo hard hebt gewerkt aan dat perfecte plaatje. Heb je dat voor jezelf gedaan of voor de buitenwereld?

Like me- for who I am

Als jouw enige doel was om indruk te maken op anderen, dan kan het uiteenspatten van die bubbel behoorlijk crushing zijn. Je spullen, je uiterlijk en being one of the cool kids heeft je identiteit bepaalt, dus wie ben je nu eigenlijk nog zonder all that?! Beter vind je jezelf ook geweldig zonder al die randzaken: hoezo zou een tas van het juiste merk jou ‘gelukkig’ moeten maken? En de hoeveelheid likes op Insta bepaalt ook niet hoe leuk mensen je vinden-  als mensen het echt menen, dan zeggen ze het straight to your face en dat is duizend keer meer waard.

Waar het op neerkomt, is dat je beter in eerste instantie kan focussen op wat goed is voor jou. En niet op wat anderen van je vinden. Als je anderen laat bepalen hoe jij je voelt, grote kans dat je dan diep ongelukkig door het leven gaat.

 

81 thoughts on “Probeer Je Wanhopig Om Erbij Te Horen? Misschien Dat Dit Helpt”

 1. Trackback: relx
 2. Trackback: cc dumps
 3. Trackback: Buy Weed Online
 4. Trackback: gay professionals dating
 5. Trackback: problems with keto diet
 6. Trackback: benelli nova tactical
 7. Trackback: it danışmanlık sözleşmesi
 8. Trackback: it danışmanlık hizmeti
 9. Trackback: exchange online fiyat
 10. Trackback: ดูบอล
 11. Trackback: Under Construction Villas Near Hyderabad ORR
 12. Trackback: fake watches
 13. Trackback: best dumps site
 14. Trackback: Silva Tipi manuals
 15. Trackback: Philips HF3431/70 manuals
 16. Trackback: Continuous Integration Continuous Delivery
 17. Trackback: 토렌트사이트
 18. Trackback: game dua ngua dat cuoc
 19. Trackback: DevOps
 20. Trackback: best dumps store
 21. Trackback: nằm mơ thấy con rết là điềm gì
 22. Trackback: buy ecstasy mdma pills without script online for sale near me in USA Canada UK Australia overnight delivery cheap
 23. Trackback: how to withdraw money from bitcoin loophole
 24. Trackback: bitcoin loophole reviews 2020
 25. Trackback: kid
 26. Trackback: mo ran danh con gi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +