Ook Op Jouw School Zijn Er Meisjes Die Seksueel Worden Uitgebuit Door Bijvoorbeeld Loverboys

Browse By

Vandaag is de Europese Dag Tegen Mensenhandel en dan verschijnen en er natuurlijk allerlei rapporten in de kranten. Alleen dit jaar schrikt iedereen, want er blijken veel meer slachtoffers van mensenhandel zijn dan ze allemaal dachten. Zo lopen er op iedere middelbare school van 1000 leerlingen zo’n 2 tot 3 meisjes rond, die seksueel worden uitgebuit. Oftewel, die in de prostitutie belanden.  Door loverboys. 

In totaal gaat het om ongeveer 6250 slachtoffers, waaronder deze meisjes. Dat is dus 5 keer zoveel als het aantal ‘gemelde’ slachtoffers. Seksueel uitbuiten betekent prostitutie, zoals raamprostitutie, bordelen, webcamseks of prostitutie in kelderboxen. Het komt erop neer dat vrouwen door daders puur worden gebruikt om geld te verdienen.

Pexels

 

In de klauwen van een loverboy

Zit jij op een grote middelbare school, dan is de kans dus groot dat er 2 of 3 meisjes zijn, vaak jonger dan 18, die slachtoffer worden van een loverboy. Dat zijn jongens die meisjes aandacht, liefde, bescherming, kado’s en drugs geven- zonder dat ze er iets voor hoeven te betalen. Denken ze. Op een gegeven moment worden ze namelijk gedwongen terug te betalen. Met behulp van hun lichaam. Omdat de loverboy er dan al voor heeft gezorgd dat ze nul contact meer hebben met hun vrienden of familie, kunnen ze niks. Ze zitten gevangen.

Zo’n loverboy is erop uit om snel en veel geld te verdienen. Overlaadde hij een meisje eerst met kadootjes en aandacht, al snel moet ze met zijn vrienden naar bed en is ze niks meer dan ‘zijn hoer’. Iedereen kan slachtoffer worden. Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, hoe oud je bent, wat je achtergrond is of hoe rijk of hoe arm je bent. Wat opvalt is dat de grootste groep slachtoffers Nederlandse vrouwen zijn en dat bijna de helft niet ouder is dan 18 jaar. Het jongste slachtoffertje dat bekend is, wat nog maar 11 jaar oud!

Via Giphy

Ik ken iemand: wat nu?

Denk je dat een meisje dat je kent slachtoffer is van een loverboy, dan kan je contact opnemen op met Meld Misdaad Anoniem. Hun voornaamste doel is om jouw anonimiteit te garanderen. Ze zullen dus pas contact opnemen met de politie of andere hulpverleners als jij anoniem kunt blijven. Misschien dat dat de stap om je vriendin of dat meisje te helpen wat minder groot maakt.

Het belangrijkste is dat je het niet negeert. Deze meisjes hebben je hulp nodig voordat ze in een vreselijke situatie belanden. Wil je niet met Meld Misdaad Anoniem praten, deel dan je vermoeden met bijvoorbeeld je mentor, je decaan, zodat zij kunnen helpen.

98 thoughts on “Ook Op Jouw School Zijn Er Meisjes Die Seksueel Worden Uitgebuit Door Bijvoorbeeld Loverboys”

 1. Trackback: world market link
 2. Trackback: #joy of sex book photos
 3. Trackback: CI-CD
 4. Trackback: Devops Companies
 5. Trackback: Elite EKT-200 manuals
 6. Trackback: repliki zegarkow
 7. Trackback: mơ thấy con ong đánh con gì
 8. Trackback: nằm mơ thấy ốc đánh con gì
 9. Trackback: cheap rolex watches fake
 10. Trackback: mơ thấy ăn ổi
 11. Trackback: mơ thấy nhẫn vàng đánh con gì

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +