Breaking News: Het Grootste Gevecht Dat Je Dit Leven Gaat Leveren Is Met Jezelf

Browse By

Al vanaf dat je jong bent, vergelijk je jezelf met anderen. Ben je dommer, slimmer, knapper, lelijker, grappiger, etc. De media doen er nog een schepje bovenop door je gefotoshopte ideaalbeelden voor te schotelen waardoor je zelfbeeld nog meer wankelt. Lees ‘Hoe Social Media Je Hyper Onzeker Maken’ voor meer hierover. Je baalt dat die pretty boy alle meisjes voor je neus wegkaapt of dat het mooiste meisje van de klas ervoor zorgt dat die leuke jongen nooit eens jouw kant opkijkt. Het lijkt erop dat zij het probleem zijn, maar helaas is het zo dat je gewoon een enorm gevecht met jezelf aan het leveren bent.

De kans is groot dat als je iemand anders knapper vindt, je diegene meteen niet meer mag. I hate to bring it to you, maar dat heeft dus niks te maken met het karakter van die persoon, maar gewoon met jezelf en het beeld dat je van jezelf hebt. Als die slimme gozer wéér het antwoord heeft tijdens die wiskundeles, dan neig je ertoe om hem weg te zetten als ‘die nerd’. Diep van binnen ben je gewoon jaloers en baal je ervan dat je zelf het antwoord niet kan geven. Het is alleen makkelijker om hem af te zeiken, dan aan jezelf toe te geven dat je jezelf ‘minder’ vindt- wat vaak onterecht is.

Daarom deze quote. Wees je bewust dat jij je zelfbeeld omlaag haalt en dus verantwoordelijk bent voor dat slechte gevoel dat je hebt. De enige die ervoor kan zorgen dat je je beter voelt, is you my friend. Zorg dan ook dat je dat gevecht met jezelf wint: je krijgt er een zoveel mooier leven voor terug.

 

thats-your-competition

18 thoughts on “Breaking News: Het Grootste Gevecht Dat Je Dit Leven Gaat Leveren Is Met Jezelf”

 1. Trackback: swiss rolex yacht master replica 116622 023 stainless steel 410l automatic 40mm
 2. Trackback: little nightmares 2
 3. Trackback: Where to buy Kimber Firearms
 4. Trackback: 프로툰
 5. Trackback: Ayden Tree removal
 6. Trackback: DevSecOps
 7. Trackback: mơ thấy chiến tranh
 8. Trackback: web
 9. Trackback: Intelligent automation strategy
 10. Trackback: What is Functional Testing
 11. Trackback: so mo tho de
 12. Trackback: Digital Transformation Agency
 13. Trackback: https://immediate-edges.com
 14. Trackback: bitcoin
 15. Trackback: bitcoin reddit daily
 16. Trackback: airport chauffeur cheltenham
 17. Trackback: buy ecstasy mdma pills without script online for sale near me in USA Canada UK Australia overnight delivery cheap
 18. Trackback: danh de online uy tin

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +