Zeg ‘JA’ Tegen Het Onverwachte En Shake Up Dit Nieuwe (School)Jaar!

Browse By

De vakantie is over, iedereen weer back to school of werk. Of school en werk. Je komt weer terecht in een routine. Routine is niet erg. Routine is zelfs erg gezond. De kunst is om het niet saai te laten worden. Daarom is het ook goed om onverwachte momenten en ‘out of the ordinary’ gebeurtenissen in je routine toe te laten, gepland en ongepland. Zo maak je voor jezelf een stabiele basis die toch boordevol verrassingen zit. 


Bron: Giphy

Doe eens gek!

Doe elke maand iets wat je normaal nooit zou doen. En dan bedoel ik niet persé iets extreems als van een brug afspringen aan een elastiekje. Ik bedoel daarmee dat je voor een keertje uit je comfort zone stapt onder het mom “doe eens gek!”. Ga op  salsa dansles, ook al heb je geen partner om mee te gaan, laat staan een gevoel voor ritme. Doe eens mee aan een Halloween verkleed party of doe een workshop of eet iets wat je nog nooit eerder hebt gegeten. Voor je hersenen is het goed om nieuwe ervaringen op te doen. Het kan zelfs bepaalde onontgonnen skills van je aanzetten. Dus dat gevoel voor ritme kan misschien echt wel aangezet worden.


Bron: Gyphy

Zeg ‘ja’ tegen het onverwachte!

Ja, ja, ja, ja! Duizendmaal ja! Nou ja, je hoeft niet overal ja op te zeggen, maar wees er eens bewust van waar je allemaal nee tegen zegt. Vrienden die vragen of je wil meeten in de stad? Ja! Filmpje pakken? Ja! Festival in een andere stad? Ja! Samen morgen ochtend bootcamp doen? Ja! De helft van deze dingen vind je waarschijnlijk helemaal niet leuk, maar geef jezelf de kans om het uit te vinden. Jezelf de ruimte geven om uit te vinden wat je leuk vindt en wat voor jou niet hoeft is ook onderdeel van het vormen van jouw identiteit: het uitvinden wat je zwakke en sterke kanten zijn, waar je blij van wordt en wat bij jou het bloed onder je nagels vandaan haalt. Dus. Ook al lijkt iets niet jouw ding, probeer het toch! Al is het om uit te vinden waarom het niet je ding is.


Bron: Giphy

Kortom: experience life!

Een wijs iemand heeft mij ooit gezegd:”Stilstaan is doodgaan”. Sta niet stil! Roest niet vast in je routine en patronen! Ga niet ten onder aan een boring life! Gun jezelf een beetje vrijheid in de rompslomp van alle dag en geniet van die onverwachte momenten. Verras jezelf door dingen te doen die buiten je comfort zone liggen. Zo wordt het komende (school)jaar een avontuur om naar uit te kijken!


Bron: Giphy

28 thoughts on “Zeg ‘JA’ Tegen Het Onverwachte En Shake Up Dit Nieuwe (School)Jaar!”

 1. Trackback: keto diet with intermittent fasting
 2. Trackback: bilişim danışmanlık firmaları
 3. Trackback: microsoft exchange hosting plan
 4. Trackback: find here
 5. Trackback: 대밤
 6. Trackback: Juuls pods
 7. Trackback: sexualization meaning
 8. Trackback: Buy Sex Toys Online
 9. Trackback: Automated Regression testing
 10. Trackback: wigs
 11. Trackback: mơ thấy bạn gái
 12. Trackback: fucking realistic sex doll
 13. Trackback: cbd for anxiety
 14. Trackback: agen arahqq
 15. Trackback: https://ppgtechs.com/usa/computer-repair/in/lebanon/
 16. Trackback: house and deep house
 17. Trackback: tennis truc tuyen
 18. Trackback: devops
 19. Trackback: Stiiizy pod
 20. Trackback: XFINITY Store by Comcast
 21. Trackback: Digital Transformation Companies
 22. Trackback: 사설토토
 23. Trackback: immediate edge review
 24. Trackback: Dumps With Pin Shop
 25. Trackback: best wigs
 26. Trackback: buy 99.8% Pure Ketamine Crystal mdma Powder online for sale near me in USA Canada UK Australia overnight delivery cheap
 27. Trackback: Purchase roxicodone without prescription overnight delivery safe
 28. Trackback: buy/order Dilaudid 2mg, 4mg, 8mg online pharmacy legally cheap no script for pain, anxiety from USA UK Canada Australia Europe overseas overnight delivery

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +