Waarom Falen Net Zo Belangrijk Is Als Slagen- En Soms Zelfs Beter

Browse By

We dromen er allemaal van om succesvol te worden! Dikke bak voor de deur, mooi huis, latest fashion en veel reizen. Maar wist je dat een paar keer flink op je bek gaan net zo belangrijk is? Falen is dikke prima!

Ok, falen voelt niet leuk. Niemand die zal zeggen: he, lekker dit! Maar je zal geen betere lessen dan van je falen. Deze fout ga je NOOIT meer maken! Daarnaast moet je ook een paar keer de mist in gaan om echt te weten wat je wilt. Ja, ook Steve Job heeft gefaald. De iPhone was heus niet zijn eerste project. Sterker nog, hij is gewoon z’n eigen bedrijf uit gezet omdat ze dachten dat hij het beter kon. Denk je dat hij lekker is gaan slapen die nacht? Fair enough, ze hebben hem later op hun knieën gesmeekt om terug te komen. Zonder hem ging het bergafwaarts met Apple.

Via Giphy

GPS: herberekenen

Faal je, dan ben je als het ware de verkeerde weg ingeslagen. Dat weet je alleen pas als het te laat is. Kijk je erop terug, dan weet je in ieder geval dat je voortaan een andere richting in gaat. Dat is zo met relaties -we hebben allemaal die ex die we nu NOOIT meer zullen daten-, met werk en met je persoonlijke leven. Je hebt die baan toen aangenomen omdat je het geld goed kon gebruiken, maar zat binnen drie weken op je eerste functioneringsgesprek en was binnen vijf weken ontslagen. Het was niks voor jou en je zat duidelijk niet op je plek- dat weet je nu. Als je dat voorgevoel ooit weer hebt, dan zal je het niet langer negeren. Had je wel een ontslag voor nodig, maar who cares!

Via Giphy

Dare to be different

De reden dat 75% van de Nederlanders in hun comfort zone blijven zitten, is dat ze te bang zijn om te falen. Wholy shit, straks proberen ze iets nieuws en dan lukt het niet: the horror! Nee, dan maar gewoon een beetje blijven zeiken over die saaie baan, dat is toch een stuk veiliger. De echte grote veranderingen in ons leven zijn doorgevoerd door mensen die niet bang waren om te falen. Einstein,  Walt Disney, stuk voor stuk op hun bek gegaan, maar nu allemaal iconen. Vergeet niet: life begins outside of your comfort zone!

No life without failure

Kortom, als je faalt, leer er dan van. Analyseer alles. Wat heb je gedaan dat tot het falen leidde en vooral: wat heb je niet gedaan? Dat zijn waardevolle momenten, die je sterker maken. Ga niet anderen de schuld geven, dat is zo makkelijk. Het is niet erg dat het niet is gelukt, je hebt het geprobeerd en weet nu hoe je failure in de toekomst kunt voorkomen. Oftewel: falen is zoveel leerzamer dan slagen!

 

 

 

 

104 thoughts on “Waarom Falen Net Zo Belangrijk Is Als Slagen- En Soms Zelfs Beter”

 1. Trackback: buy nembutal discreetly
 2. Trackback: ถาดกระดาษ
 3. Trackback: keto cookie recipes
 4. Trackback: ruger sr9 for sale
 5. Trackback: it danışmanlık sözleşmesi
 6. Trackback: hp sunucu servisi
 7. Trackback: microsoft exchange mail
 8. Trackback: Urban Nido Real Estate
 9. Trackback: carehers.com
 10. Trackback: Where to buy Kimber Firearms
 11. Trackback: cpns lulusan sma 2022
 12. Trackback: bandar 77
 13. Trackback: AirLive WN-301USB manuals
 14. Trackback: Simaudio MOON i-1 manuals
 15. Trackback: Digital Transformation
 16. Trackback: nằm mơ thấy cãi nhau danh so ma

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +