Waarom Je NU Een Strandwandeling Moet Gaan Maken!

Browse By

Een sunset strandwandeling is niet alleen heel erg lekker en rustgevend, maar ook nog eens gezond! Wist je bijvoorbeeld dat zeelucht net zo goed werkt als een paracetamolletje- I kid you not! 

De meeste mensen maken een strandwandeling omdat ze het heerlijk vinden om na het avondeten even uit te waaien. Samen met je bae of gewoon om even tot rust te komen na een drukke, intensieve dag  – en een goed excuus om lekker een ijsje of patatje te halen natuurlijk! Maar een strandwandeling is goed voor zoveel meer!

Via Giphy

Bye bye Paracetamol

Artsen zeggen bijvoorbeeld al jaren dat een strandwandeling super goed voor je gezondheid is. De zeelucht heeft namelijk een goede werking op je lichaam. Zo zit er in zeelucht moleculen die ervoor zorgen dat het zuurstof beter wordt opgenomen in je lichaam. Ook helpt het je om je weer heerlijk zen te voelen – geen stress dus! En voel je je lusteloos en heb je last van hoofdpijn, dan weet je het antwoord al: maak een heerlijke strandwandeling – een goedkoper medicijn is er niet!

 Niet alleen de zeelucht zorgt ervoor dat je je weer zen voelt, maar ook het ruisende geluid van de golven werken hier goed aan mee – als je nu niet zen thuis zal komen, dan weet ik het ook niet meer! Zal dit ook de reden zijn waarom veel mensen op strandvakantie gaan? Ik denk het wel!

Via Giphy

Bye bye Psoriasis

Dit is een handig advies puntje voor de mensen die last hebben van psoriasis (psoriasis is een chronische huidaandoening die zorgt voor rode plekken, huidschilfers, pijn en jeuk). Zo lang als dat ik mijn oma ken, kampt zij al met psoriasis, de ene keer meer dan de ander. Omdat veel zalfjes niet werkten, kreeg ze van haar dokter het advies, om één a twee keer per week een x-aantal minuten te zwemmen in de zee.

Het zoute water zou ervoor zorgen dat de aandoening minder zou worden of zelfs weg zou kunnen  blijven. Natuurlijk kan niet iedereen zo makkelijk het strand op, dus gelukkig zijn er alternatieven. Eén van de alternatieven is: zeezout met (kraan)water vermengen in een plantenspuit en daar elke dag je huid mee inspuiten of anders goed naar een spa of wellness center zoeken die werken met zoutwater.

Via Giphy

Bye bye klachten

Los van de opgenoemde oplossingen, is het zo ie zo aan te raden om elke dag een half uurtje te bewegen, dat mag zijn: hardlopen, zwemmen, fietsen of heerlijk een half uurtje wandelen. Veel gezondheidspraktijken, diëtisten en artsen vinden een half uurtje per dag bewegen echt een pré, dus nog een goed excuus om de benenwagen te pakken en een half uurtje op het strand te wandelen.

Zijn jullie al klaar voor een strandwandeling of een duik in de zee?!

 

 

87 thoughts on “Waarom Je NU Een Strandwandeling Moet Gaan Maken!”

 1. Trackback: รับทำเว็บไซต์ WordPress
 2. Trackback: First Alert AV equipment stands manuals
 3. Trackback: Quality Engineering
 4. Trackback: paito warna
 5. Trackback: check this site out
 6. Trackback: nằm mơ thấy cãi nhau với người cùng phái
 7. Trackback: ดูอนิเมะออนไลน์เดอะมูฟวี่
 8. Trackback: Harold Jahn Alberta
 9. Trackback: td online banking canada
 10. Trackback: mơ thấy nấu ăn
 11. Trackback: https://junkcarsgone2day.com/usa/junk-car-removal/ri/north-smithfield/
 12. Trackback: hotel tonight app
 13. Trackback: fake swiss bvlgari replika watch
 14. Trackback: Benefits of Intelligent Automation
 15. Trackback: mơ thấy chuyển nhà
 16. Trackback: SKBproductionsllc Film in Atlanta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +