#ComingOutDay- Soms Weet Je Als Homo Of Lesbienne Niet Eens Dat Je Gay Bent

Browse By

Sommigen denken wel dat iemand die homo, lesbisch of op enige manier anders is gewoon op een dag wakker wordt en denkt: ik ben gay. Nou, was het maar zo’n feest. Als je opgroeit in een heteromaatschappij wil het nog weleens duren voordat je de ‘signalen’ doorkrijgt en ze ziet voor wat ze zijn. Zo was het bijvoorbeeld voor mij. 

Sommigen zeggen weleens: toen ik op de basisschool zat, wist ik al dat ik jongens niet leuk vond, maar meisjes. Super chill, die kwamen er dus al op jonge leeftijd achter dat ze lesbisch waren. Nou, ik mooi niet. Ja, als ik er nu op terugkijk, denk ik wel bij mezelf: nee, ik moest weinig van jongens hebben. Behalve dat ik leuk met ze kon voetballen. Als ik meisjes uit mijn klas hand in hand zag lopen met een jongen, dan was het alsof ik water zag branden. Maar denk maar niet dat ik toen al wist dat ik veertien jaar later uit de kast zou komen.

Via Giphy

Het is wat het is- dacht ik

Het was gewoon een gegeven. Als ik van een jongen hoorde dat ie me leuk vond, dan wist ik dat ik daar wat mee moest. Gewoon, omdat mijn vriendinnetjes daar ook wat mee deden. Maar het verwarde me ook heel erg, omdat m’n vriendinnetjes dan heel enthousiast waren en ik… nou ja, het deed me vrij weinig. Ik kuste dan wel, maar daarmee kwam ik er eigenlijk alleen maar meer achter dat het me weinig deed. En zo had ik wel vriendjes en leefde ik een heel normaal leven, dacht ik. Er was geen haar op m’n hoofd die eraan dacht dat ik weleens op vrouwen kon vallen.

Hoezo, lesbisch?!

Totdat ik op m’n twintigste zo dronken was dat ik niet door mijn toenmalige vriendje werd gezoend, maar een vriendin. Ik lag op zijn schoot en dacht dat hij me zoende, maar werd verrast door die vriendin. Het voelde zachter en warmer dan ik gewend was. Geen baard natuurlijk 😉 Ik weet nog dat ik erna dacht: “Oh nou, zoveel verschil maakt dat ook niet uit, een man of een vrouw zoenen”. Heel nuchter eigenlijk. Maar gek genoeg, heeft die avond wel een waakvlammetje aangezet, dat steeds meer groeide. Als die vrouw dat niet had gedaan, had ik misschien nog wel jaren met een man geleefd, denkende dat mijn leven perfectly normal was.

Via Giphy

Soms weet je het echt niet

Toen ik voor het eerste zoende met een vrouw op wie ik echt verliefd was, realiseerde ik me wat ik al die jaren had gemist: dit was dus het gevoel waar m’n vriendinnen het altijd over hadden! Maar omdat ik was opgegroeid tussen allemaal hetero vrienden, in een heteromaatschappij, waar nog geen grote gay icons rondliepen (dat is nu natuurlijk wel anders), kwam het gewoon niet bij me op dat ik weleens lesbisch kon zijn. Nu ik erop terugkijk, vallen alle puzzelstukjes op z’n plek en ben ik inderdaad zo geboren. Maar het is een misvatting om te denken dat we allemaal onszelf het label ‘gay’ kunnen opplakken- soms weet je het echt gewoon niet omdat je simpelweg een referentiekader mist.

82 thoughts on “#ComingOutDay- Soms Weet Je Als Homo Of Lesbienne Niet Eens Dat Je Gay Bent”

 1. Trackback: ดูบอลสด
 2. Trackback: little nightmares 2
 3. Trackback: Digital Transformation solutions
 4. Trackback: Samsung SDC-100 manuals
 5. Trackback: tree cutting
 6. Trackback: piper love dolls
 7. Trackback: nam mo thay chay
 8. Trackback: overwatch aimbot free 2017
 9. Trackback: pink wig
 10. Trackback: tennis truc tuyen
 11. Trackback: chiem bao thay di chua
 12. Trackback: mo thay xe may
 13. Trackback: mơ người chết đuối đánh con gì
 14. Trackback: male sex dolls for sale
 15. Trackback: devops
 16. Trackback: Omicron optics
 17. Trackback: 홀덤사이트
 18. Trackback: w88 lite
 19. Trackback: blazing trader
 20. Trackback: bitcoin era review 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +