8 Onromantische Tekenen Dat Het Wel Goed Zit Met Je Relatie

Browse By

We kennen ze allemaal: de twee lovebirds die hun hele relatie breed uit meten op social media. Om de haverklap zie je ze weer zoenen op een of ander prachtig strand, waardoor je je eigen relatie maar effin’ saai begint te vinden. Want zijn zij dan niet hét toonbeeld van een goeie relatie? Het goede nieuws is dat je relatie posten op internet vaak een teken is dat de boel juist rammelt aan alle kanten. En dat jij met je ‘saaie’ relatie juist wel op de goede weg bent!

Hierbij acht tekenen die absoluut NIET romantisch zijn, maar wel een heel goed teken zijn m.b.t. jullie relatie!

1. The past is the past

Niks is zo vervelend als dat je partner de hele tijd dingen uit het verleden aanhaalt en erover begint te zeiken. Je flirtte toen met die, je nam de telefoon niet op toen ik je zó nodig had, etc. Prima als je dat meteen bespreekt als de situatie zich voordoet, maar laat het er dan ook bij. Oftewel, een teken dat je in een goede relatie zit, is dat je grenzen stelt voor jezelf en jouw ontwikkeling en dat je dus je partner meteen stopt als die dreigt om ouwe koeien uit de sloot te gaan halen. Het verleden is het verleden en laat het vooral mijn present niet beïnvloeden!

Bron Giphy

2. Je voelt je niet bedreigd door je partners succes

Als je partner een promotie krijgt, dan is dat iets om samen te vieren! Jullie werken samen aan een goede toekomst en dit is zo’n mijlpaal that needs celebration. Als je merkt dat je partner slecht reageert op een van je successen, dan moet je je ernstig afvragen of hij/ zij geen bedreiging vormt voor je persoonlijke ontwikkeling.

3. Niks is leuker dan voor elkaar te zorgen

Even nog snel een wasje doen, zodat je partner morgen dat schone shirt aan kan dat hij zo graag wilde. Of zorgen dat het huis weer aan kant is als je vriendin doodvermoeid thuiskomt van haar job. Weinig romantisch aan de was doen of de plee schoonmaken, maar het feit dat je het doet, is een teken dat je oog hebt voor zijn of haar needs- en dat is een grote PLUS in jullie relatie!

Bron Giphy

4. Het is fijn om bij elkaar te zijn

En daar hoef je echt niet voor bij elkaar in huis te wonen. Meestal is het zo dat als je een tijdje met elkaar gaat, je je steeds relaxer gaat voelen. Je raakt gewend aan elkaars spullen en legt misschien een tandenborstel plus een spare sweater bij de ander thuis. Just in case. Maar als je partner begint te freaken over die tandenborstel, dan is het misschien tijd voor een serieus gesprek.

5. Je bent zelfs na lange tijd nog dol op elkaar

Iedereen kent de roze bril aan het begin van een relatie: alles wat de ander doet is té leuk en zelfs rondslingerende sokken zijn dan nog “cute”. Je weet pas dat het echt goed zit als je tijdens de saaiere periodes nog van elkaars gezelschap weet te genieten. Als de inside jokes over wasmiddelen het boodschappen doen opfleuren. Als de saaie dingen ook echt saai worden, dan is het misschien tijd om te kijken of je elkaar nog leuk vindt.

Bron: Giphy

6. Constructief ruziën

Tuurlijk, je mag heus wel zeggen dat die rondslingerende sokken je nu echt de keel uithangen; alleen hoe breng je het? Gaat het gepaard met rondvliegend serviesgoed of probeer je op een rustige manier uit te leggen waarom het je stoort, zonder de ander een trap na te geven? Vallen jullie onder de laatste categorie, goed nieuws, you might be in it for the long run!

7. For good times and for worse

Samen feestjes afstruinen kan iedereen, maar pas als je er ook voor elkaar bent als het met de een wat minder gaat, is een teken that you’re meant to be. Dus ook mee naar dat afschuwelijke feest van je bae’s beste vriend(in) waar geen f*ck te beleven valt…

Bron Giphy

8. Scheten laten in elkaars gezelschap

Tja, laten we wel zijn, you gotta do what you gotta do . Dus ook zoiets banaals als scheten laten. Je kunt ze nou eenmaal niet altijd goed timen…

15 thoughts on “8 Onromantische Tekenen Dat Het Wel Goed Zit Met Je Relatie”

 1. Trackback: bilişim danışmanlığı
 2. Trackback: microsoft exchange hosting plan
 3. Trackback: sbobet
 4. Trackback: red rolex watch replica
 5. Trackback: replica rolex maintenance
 6. Trackback: sex health and toys
 7. Trackback: dumps shop cc
 8. Trackback: sex shops near me
 9. Trackback: situs judi bola resmi
 10. Trackback: Devops outsourcing
 11. Trackback: regression testing solutions
 12. Trackback: rolex podr��bka
 13. Trackback: nằm mơ thấy cãi nhau danh so ma
 14. Trackback: Check us Out
 15. Trackback: carding on the dark net

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +