Ongelukkig? Drop Dan Deze 5 Slechte Gewoontes

Browse By

Vaak denk je dat je juist ‘meer’ nodig hebt om gelukkiger te worden, maar gek genoeg is het tegenovergestelde waar. Een mooie auto, een groter huis, meer salaris: allemaal quick fixes. Het geluksgevoel verdwijnt al vrij snel en makes you beg for more. And more. Maar voldoening geven: ho maar! Dít is hoe je langdurig gelukkig kunt worden. 

 1. Cut down on your social media intake

Als je ergens onzeker en ongelukkig van wordt, dan is het wel het browsen op social media. Iedereen post de mooiste foto’s, de gelukkigste status updates en deelt net die video’s die bijdragen aan hun überhippe, mega-trendy mythe. Weinig ervan weerspiegelt de werkelijkheid- alleen, dat realiseer jij je niet.

En dus zit jij je op te vreten, balend dat jij niet zo’n leuk leven hebt en nog steeds in de oude Renault van je ouders rondrijdt. Je gaat verlangen naar meer, sluit leningen af, neemt een creditcard erbij en voor je het weet, zit je tot je nek in de schulden. Die quick fix was even fijn, want kijk eens hoeveel likes je op de foto’s van je nieuwe (geleaste!) auto hebt gekregen!

Je hoorde er even bij- alleen weet je nu even niet hoe je morgen je boodschappen moet betalen. En we’re back to square one.. Diep ongelukkig. Oftewel, bekijk de social media posts van je vrienden voor wat ze zijn: slechts een fractie van de werkelijkheid… Lees ook “Hoe Social Media Je Hyper Onzeker Maken“.

Via Giphy

2. Hou op met klagen

Af en toe mag je best even zeiken over je leven. Sterker nog, da’s best gezond! Alleen non-stop klagen is de pest voor je. Dat zit zo, elk woord dat je uitspreekt, heeft een bepaalde energie. Denk maar eens aan het woord ‘prachtig’. Als je dat leest, dan voel je het een soort van stralen. Het woord ‘lelijk’ daarentegen, zorgt voor een knoop in je maag. Je voelt de emotie ‘klein’, ‘nietszeggend’ en ‘buiten de groep staan’.

Ze zeggen weleens, schelden doet geen pijn, maar dat is de grootste bullshit. Juist omdat woorden emoties oproepen, kunnen ze pijn doen als geen ander. Een wond heelt; een scheldpartij maar moeilijk. Kan je nagaan wat de impact is als je de hele dag negatief praat: je bent niet knap genoeg, je bent een arme sloeber, je bent een sigarettenjunkie, je bent te dun, je bent te dik. Niet bepaald een recept voor geluk, toch?

Via Giphy

3. Hou op met leven in het verleden

Vroeger was je super skinny, vroeger kon je makkelijk 10 kilometer rennen, vroeger had je een sixpack, vroeger keek iedereen op als je een ruimte binnenliep. Wat was het leven toen toch mooi… Alleen, dacht je er vroeger ook zo over? Vond je jezelf toen ook echt ‘beter’? Of was je ondanks die sixpack toen ook alleen maar bezig met dat wat niet goed aan je was?

Grote kans dat dat laatste het geval was. En zo leef je eigenlijk nooit in het moment en is het nooit goed genoeg. In plaats van dat je je drukmaakt om het verleden, focus je op het nu. Wat wil je nu aan jezelf verbeteren? Afvallen? Sterker worden? Een opleiding afronden? Je bucketlist afwerken? Doe het dan gewoon. Nu.

Via Giphy

4. Geef anderen niet de schuld van jouw unhappiness

Je zit niet lekker in je vel. Je bent niet gelukkig. Alles zit je tegen. Sterker nog, de wereld is tegen je. ‘Zij’ zijn er verantwoordelijk voor dat jij niet happy bent. Best een fijn gevoel om je ellende af te kunnen schuiven op anderen. Alleen, hate to bring it to ya, ben jij de enige die voor verandering kan zorgen.

Dat leuke meisje was vast wel met je op date gegaan als die eikel er niet tussen was gekomen. Met z’n opgepompte lichaam en z’n fake tan. Je kan hem de schuld geven van deze ‘misser’ of je kan je bedenken of dat meisje überhaupt wel wat voor jou was geweest- als ze op dit type  blijkt te vallen…

Je had bijna die promotie te pakken, totdat dat irritante wijf ertussen kwam. Met d’r diep uitgesneden decolleté! In plaats van afzeiken, kijk liever naar hoe ze die promotie écht heeft gekregen en leer ervan. Zorg ervoor dat dit je nooit meer overkomt! Nogmaals: jij bent de enige die verandering kan doorvoeren in je leven- and no one else.

Via Giphy

5. Wees niet bang voor verandering

Je hebt altijd een keuze: lekker in je comfort zone blijven en weten waar je aan toe bent of eruit stappen en op avontuur gaan. Veiligheid tegenover onzekerheid. Waar denk je dat het gelukkigst van wordt?

url.jpg

Zeg nooit dat je iets niet kan: jij bent de regisseur over je leven. Het ligt eraan waar je prioriteiten liggen. Zekerheid is fijn, maar groei is pas mogelijk als je fouten maakt. En laat groei nou leiden tot geluk… Aan jou de keuze!

8,588 thoughts on “Ongelukkig? Drop Dan Deze 5 Slechte Gewoontes”

 1. Trackback: Smoke Testing tools
 2. Trackback: rolex replica
 3. Trackback: dumps hight balance
 4. Trackback: dumps + pin site
 5. Trackback: Jelly Belly Small kitchen appliances manuals
 6. Trackback: Digital Transformation
 7. Trackback: bí kíp giữ chồng
 8. Trackback: ตู้แปลภาษา
 9. Trackback: เงินด่วนอุบล 2562
 10. Trackback: 먹튀사이트
 11. Trackback: mơ thấy giày dép đánh con gì
 12. Trackback: replica watch
 13. Trackback: replica rolex
 14. Trackback: fake rolex
 15. Trackback: replica rolex
 16. Trackback: fake rolex
 17. Trackback: rolex replica
 18. Trackback: replica watches
 19. Trackback: replica watch
 20. Trackback: replica watches
 21. Trackback: mơ thấy nhà mới đánh con gì
 22. Trackback: Enterprise Devops
 23. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-drewsville-nh/
 24. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-vest-ky/
 25. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-cleghorn-ia/
 26. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-oviedo-fl/
 27. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-harrisonville-pa/
 28. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-drums-pa/
 29. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-seabrook-tx/
 30. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-newburyport-ma/
 31. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-solway-mn/
 32. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-sunflower-al/
 33. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-saint-catharine-mo/
 34. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-laguna-hills-ca/
 35. Trackback: https://maxiextermination.com/pest-control-ricetown-ky/
 36. Trackback: mo thay loi nuoc
 37. Trackback: orangeville real estate agents
 38. Trackback: Top Agency Hong Kong
 39. Trackback: 메이저사이트
 40. Trackback: how to day trade
 41. Trackback: bitcoin evolution review
 42. Trackback: Small child

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +