#DieetIsSoOverated- Dit Gebeurt Er Met Je Lijf Als Je Een Maaltijd Overslaat

Browse By

We zijn allemaal wel eens de deur uit gerend zonder te ontbijten. En hoeveel mensen denken wel niet na een Peperonni-pizza: ‘morgen sla ik wel een maaltijd gewoon over’? Elke calorie die je níet binnen krijgt, is er eentje tenslotte. Zeker nu we allemaal een hard body willen, want het is zomer. Toch? Nee. Niet dus.

1. Je hersenen worden papperig

Drie keer raden waar je hersenen op functioneren: glucose. Eet je niet, dan duikt je bloedsuikerspiegel omlaag, waardoor je hersenen soort van uit gaan. Ze kunnen dan namelijk geen suiker meer uit je bloed halen en dan lukt focussen niet meer. Die hallucinaties over een patatje oorlog kunnen dus wel kloppen, want je hersenen functioneren gewoon niet meer.

Via Giphy

2. Je wordt niet om uit te staan

Als je dacht dat alleen je bloedsuikerspiegel een deep dive maakt, je humeur gaat er vlak achteraan. Je wordt kribbig, snauwt om het minste geringste. Waarom? Omdat lichaam door het ontbreken van voedingsstoffen in de overlevingsstand komt en dat zorgt voor stress. Honger zorgt er namelijk voor dat je lichaam ‘jachtig’ op zoek gaat naar voedsel en voor de jacht moet je scherp zijn. Onze oeroude instinct wordt dan aangewakkerd: vroeger moest je scherp zijn omdat je elk moment kon worden aangevallen door een roofdier. Bij het missen van een maaltijd schieten de stresshormonen dus door je lijf en ben je niet te genieten.

3. Vette kans dat je juist aankomt

Ik had het net al over de overlevingsstand van je lichaam. Als je niet langere tijd niet genoeg voedingsstoffen binnen krijgt, gaat je lichaam denken: ‘pakken wat ik pakken kan!’ Dus zo ongeveer elk ingrediënt wat er binnen komt, wordt als vet opgeslagen. En dat is nou net wat je níet wil! Oftewel, altijd een healthy snack blijven eten.

Via Giphy

4. Je gaat waarschijnlijk veel meer eten dan normaal

Als je jezelf de hele tijd eten onthoudt, wordt eten een soort obsessie voor je. Niet heel gek, want je hele lichaam slaat op hol en, daar is ie weer, gaat in de overlevingsstand. Ineens zie je overal hotdogs, milkshakes en heerlijke zoetigheid. Sta je het jezelf dan in een keer toe, dan eet je waarschijnlijk veel meer dan als je gewoon normaal zou eten. Eten is dan bijna niet te weerstaan, zo lekker! Oftewel, gewoon normaal eten, dan is die aandrang veel minder.

4. Zeg maar dag tegen 💩

Regelmatig eten zorgt ervoor dat er regelmatig voedsel door je darmen komt en ze dus blijven werken. Laat jij een groot deel van de dag je eten staan, dan stoppen je darmen ook met functioneren. Het gevolg? Constipatie 😳 A.k.a. buikpijn, opgeblazen gevoel, kanniepoepuh. Beter voorkom je dit, nietwaar?

22 thoughts on “#DieetIsSoOverated- Dit Gebeurt Er Met Je Lijf Als Je Een Maaltijd Overslaat”

 1. Trackback: keto chicken cordon bleu
 2. Trackback: HP Servis
 3. Trackback: rolex air king replica
 4. Trackback: it danışmanlık hizmeti
 5. Trackback: exchange online plan 1
 6. Trackback: 안전놀이터
 7. Trackback: Handyman service near me
 8. Trackback: buy christian louboutin shoes replica
 9. Trackback: sexxxxyyyy hot girl full hd movie app game offline
 10. Trackback: ExaSound e22 manuals
 11. Trackback: dumps with pin sites
 12. Trackback: replica watches
 13. Trackback: secure DevOps
 14. Trackback: nằm mơ thấy đi chùa
 15. Trackback: choi game tien len mien nam truc tuyen
 16. Trackback: mơ bị đòi nợ đánh con gì
 17. Trackback: cây để trong phòng làm việc
 18. Trackback: song tử hợp với cung nào nhất trong tình yêu
 19. Trackback: AR-12 Pro
 20. Trackback: Panzer Arms BP-12 Bullpup Shotgun 12ga
 21. Trackback: Grand Power Stribog SP9A3 9mm with SBT Folding Brace
 22. Trackback: VR80 12ga Shotgun

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +