16-Jarige Verdient €57.000 Door Chinese Baby’s Een Naam Te Geven

Browse By

De Britse Beau Jessup kwam op het idee voor een website toen ze met haar familie op bezoek was in China. Vrienden van haar ouders vroegen haar namelijk om hun pasgeboren baby een Engelse naam te geven. Chinezen vinden het heel belangrijk om hun kinderen ook een Engelse naam te geven, voor als ze later gaan studeren of werken in het buitenland. Jess klinkt dan wat makkelijker dan Tsui- Ying tenslotte. Eerst voelde Beau zich maar ongemakkelijk om een naam te moeten kiezen, totdat ze hoorde dat de naam Rolex werd overwogen: tijd voor actie! 

In China vinden ze alles wat Westers is machtig interessant! Helaas hebben ze maar beperkte toegang tot onze cultuur doordat hun overheid bepaalt wat ze wel en niet mogen zien. Ze kunnen dus niet zomaar de Top-100 Populairste Engelse Babynamen op het internet opzoeken. Aangezien ze wel toegang hebben tot luxe-items (Rolex!), Harry Potter of bijvoorbeeld Disneyfilms, halen ze daar hun inspiratie maar uit. Het gevolg? Baby’s die Gandalf en Cinderella (Assepoester) heten…

Beau besloot dan ook een website op te zetten, waar ze de manier waarop Chinezen namen kiezen, nabootst. In China kiezen ze een naam op basis van de elementen (aarde, water, lucht en vuur) en dus heeft Beau haar namenlijst gelinkt aan karaktereigenschappen die de gebruiker belangrijk vindt voor zijn of haar baby. Ze kunnen er vijf uitkiezen, het geslacht van de baby opgeven en dan krijgen ze drie namen waaruit kan worden gekozen. Ook krijgen ze een certificaat met daarop de naam en een voorbeeld van een beroemdheid die ook zo heet.

beau_babynamen_91009598_specialnamestraits

Bron: Special Name

Wat begon als een grap is dus uitgegroeid tot BIG BUSINESS! Zo zie je maar, je hoeft geen studie te volgen om succesvol te worden! Oftewel, wat is jouw next best thing dat je gaat uitwerken?! Check ook ons artikel: ‘Niks Studeren, Doe Mij Maar Lekker Werken!’.

Uit: BBC Newsbeat

17 thoughts on “16-Jarige Verdient €57.000 Door Chinese Baby’s Een Naam Te Geven”

 1. Trackback: Kitchen Backsplash Repair
 2. Trackback: call of duty cold war cheap
 3. Trackback: Gelato Strain
 4. Trackback: Asus VE246H manuals
 5. Trackback: replicas hublot watches
 6. Trackback: texas cornhole
 7. Trackback: mơ thấy cầu vồng
 8. Trackback: Harold Jahn Canada
 9. Trackback: replicas relojes
 10. Trackback: read this post here
 11. Trackback: mơ thấy cơm trắng
 12. Trackback: mơ thấy cá chép đánh con gì
 13. Trackback: 안전공원
 14. Trackback: buy grand daddy purple strain/seeds use for pain, anxiety, sleep, seizures, nausea for sale near me in bulk in USA UK Canada Australia from a legit online dispensary with free overnight delivery
 15. Trackback: rolex swiss replica watches
 16. Trackback: Web Site
 17. Trackback: danh de online uy tin

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +