Goed Nieuws: Alcohol Helpt Je Om Makkelijker Een Andere Taal Te Spreken

Browse By

Flashback to die leuke Spaanse crush van de zomer waar je stotterend tegenover stond met een pioenrood hoofd in een algehele staat van malaise. Geen enkel Spaans woord kwam over je lippen- totdat je die tequila achterover had geslagen. Toen ging je ineens als een malle. Nou, onderzoek wijst uit dat dat kan kloppen. Is alcohol toch nog ergens goed voor! 

Hoe hebben ze dat onderzocht? Door vijftig Duitsers in een kamer te zetten met twee Nederlanders. Die Duitsers hadden Nederlandse les gehad en moesten een gesprek gaan voeren met die Hollanders. Nederlands is nou niet bepaald de makkelijkste taal van de wereld, dus die Duitsers die knepen ‘m behoorlijk.

Via Giphy

Booze up

De onderzoekers dachten, laten we de boel een beetje gaan helpen door de helft van de Duitsers een pint bier te geven. De andere helft kreeg de alcoholvrije variant. Niet dat die Duitsers wisten welke variant ze nou precies dronken- wat hen betreft dronken ze allemaal alcohol. Vol goede moed gingen ze in gesprek met de Nederlanders .

Die twee Nederlanders, die hadden ook geen idee wie wel en wie geen alcohol had gedronken. Zij moesten gewoon ‘raten’ hoe goed of hoe slecht de Duitser tegenover hen Nederlands sprak. Ook de Duitsers moesten zelf aangeven hoe goed of hoe slecht zij het vonden gaan. Je raadt het al: de Duitsers die wél alcohol hadden gedronken, bleken makkelijker uit hun woorden te komen én beter Nederlands te spreken! Althans, volgens de Nederlanders. Zelf vonden ze dat ze er nog steeds weinig van bakten.

Via Giphy

Kortom, load up on booze als je straks op vakantie gaat! (Hoewel, de onderzoekers zeggen ook dat je met bingedrinken waarschijnlijk niet meer gaat bereiken dan een epic fail…)

Heeft alcohol jou ook geholpen met het versieren van je crush? Tell us your story!

81 thoughts on “Goed Nieuws: Alcohol Helpt Je Om Makkelijker Een Andere Taal Te Spreken”

  1. Trackback: vyvanse for sale
  2. Trackback: altadama peep toe pumps replica
  3. Trackback: rolex replica
  4. Trackback: rolex replica
  5. Trackback: Wholesale Red Bull Wholesale
  6. Trackback: 19.Customized Mobile Application Company in Canada
  7. Trackback: Harold Jahn Prosperity Investments
  8. Trackback: geapowercooling.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +