Browse By

Disclaimer

Disclaimer Future Rebelz

Intentie Online Magazine

Onze website (zoals ons Online Magazine) is specifiek bedoeld voor scholieren en jongeren in de overgang van jong volwassen naar volwassenheid. Onze intentie is om jou als bezoeker te informeren, inspireren en vermaken, door het aanbieden van informatie via artikelen, blogs en vlogs. Deze informatie is niet bedoeld als financieel, loopbaan of ander professioneel advies en is opgesteld op basis van eigen ervaringen en/of meningen van onszelf of onze toeleveranciers.

Uitsluiting aansprakelijkheid

De inhoud van deze website is door ons met de grootst mogelijke zorg en aandacht samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig, niet meer up-to-date en/of onjuist is.

De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten of aanspraken worden ontleend. Alle beslissingen die je neemt op basis van informatie op onze website zijn voor zijn eigen rekening en risico. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website, noch voor enige schade, van welke aard ook, welke het directe of indirecte gevolg is van handelen en/of nalaten en/of beslissingen die (mede) gebaseerd zijn op de inhoud van deze website.

Wij doen er alles aan om onze website ononderbroken te laten functioneren en vrij te houden van mogelijke virussen, maar de onbelemmerde toegang en/of een totale afwezigheid van virussen kunnen wij niet garanderen. Je bent zelf verantwoordelijk voor een adequate virusbescherming.

Deze website bevat links naar websites van derden. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van deze websites van derden.

Privacy

Wij doen er alles aan jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te waarborgen. Gedetailleerde informatie over de wijze waarop wij omgaan met jouw gegevens is te vinden in ons Privacy- en cookiestatement.

Intellectueel Eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten op vorm en inhoud van deze website en van het tekst- en beeldmateriaal op deze website komen uitsluitend toe aan FutureRebelz of haar toeleveranciers. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

 

 

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +