Royalty For A Day: Draag Die Tiara Met Trots!

Browse By

Persoonlijk had ik er nog nooit van gehoord, de dag van de Tiara. Maar na de enig onderzoek ben ik erachter gekomen dat de tiara een wezenlijke functie heeft: het is een symbool van empowerment en tegelijkertijd ook overgave. Because with great power comes great responsibilities.

De dag van de tiara is in het leven geroepen om vrouwen aan te sporen die tiara op te zetten en hun innerlijke schoonheid te omarmen. Vrouwen worden nog te vaak  beoordeeld naar de gendernorm die de samenleving voor hun heeft opgesteld. Dit maakt ook dat dikwijls vrouwen elkaar zwaar bekritiseren als je als vrouw zijnde afwijkt van die norm. Want we moeten collectief perfect voldoen aan wat er van ons verwacht wordt. Nou mooi niet!

De boodschap is: weest trost op wie je bent en laat anderen niet dicteren hoe jij je leven lijdt. Want wat voor de één goed is, is voor de ander weer een doorn in het oog. De enige die echt constant met je te maken heeft ben je zelf. Draag verantwoordelijkheid voor wie je bent. Weet je dat nog niet zo goed? Neem jezelf serieus en ga uitvinden wie je bent! Want jij bent geweldig en je verdient die troon! Dus wees je eigen scepter en draag die tiara met trots!

*Ook geschikt voor mannen:

15 thoughts on “Royalty For A Day: Draag Die Tiara Met Trots!”

 1. Trackback: White House Market URL
 2. Trackback: tag heuer monaco replica
 3. Trackback: DevSecOps
 4. Trackback: tangerine business account sign in
 5. Trackback: replique montre
 6. Trackback: repliki zegark��w
 7. Trackback: CI CD Solutions
 8. Trackback: nằm mơ thấy tắm sông
 9. Trackback: mơ thấy nhẫn vàng đánh con gì
 10. Trackback: cheap wigs
 11. Trackback: 토토
 12. Trackback: 메이저놀이터
 13. Trackback: mơ thấy em trai
 14. Trackback: online dispensaries
 15. Trackback: 사다리사이트

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +