Examenreis Anno 2017: Veel Alcohol en Bucketlistwaardig

Browse By

Bierkratten stapelen op Terschelling is zo 2001. En dan zeker 22 uur met de bus terwijl je vliegend binnen vier uur met je bakkes in de zon kan zitten? Nee, tegenwoordig is er wel wat meer voor nodig om een jongere jouw examenreis te laten boeken. A whole lot of alcohol bijvoorbeeld.

Lloret de Mar, Chersonissos, Albufeira en Mallorca zijn volgens de Volkskrant al jaren de go-to plek van tout jong Nederland. Sunny Beach in Bulgarije en het Griekse Zakynthos worden ook steeds populairder. En daar voldoen een kroegentocht plus een optreden van een of andere C- artiest écht niet meer. Wil je de jongeren van het strand krijgen, dan zal op z’n minst DJ Dyna in een openlucht discotheek moeten laten draaien. Want bedompte disco’s, daar doet de jeugd ook niet langer aan.

Via Giphy

Bigger, better, faster

Reisorganisaties weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen: jongeren willen steeds sneller iets nieuws en dat dan nóg groter, leuker en intenser. En dus nemen ze trends uit Amerika over, zoals de pizza-run waarbij er tijdens een hardloopwedstrijd pizzapunten naar je wordt toe gegooid- I kid you not. Of ze spuiten een paar liter lichtgevende verf over je heen- black light!

Bingedrinken is de norm

En dit alles gaat volgens de Telegraaf gepaard met liters alcohol. En dan natuurlijk geen truttig biertje maar snoeiharde wodka- lots of it. Tijdens de eindexamenfeestjes is een duidelijk piek te zien in het aantal ziekenhuisopnames als gevolg van alcoholvergiftiging. Pubers beseffen niet dat ze eigenlijk al na drie tot vier glazen bier een te hoog promillage hebben- kan je nagaan wat er gebeurt na acht glazen wodka.

Kortom, de examenreis van tegenwoordig moet Instagramwaardig zijn. Waar ga jij dit jaar naartoe?! Share in the comments below!

16 thoughts on “Examenreis Anno 2017: Veel Alcohol en Bucketlistwaardig”

 1. Trackback: White House Market Darknet
 2. Trackback: Predrag Timotić
 3. Trackback: 강남홀덤
 4. Trackback: click for source
 5. Trackback: CICD
 6. Trackback: Regression Testing
 7. Trackback: cc dumps
 8. Trackback: mơ thấy sấm sét
 9. Trackback: ดูการ์ตูนออนไลน์ อนิเมชั่น
 10. Trackback: danh bai catte
 11. Trackback: Harold Jahn
 12. Trackback: 메이저사이트
 13. Trackback: Mossberg guns in stock
 14. Trackback: Pomsky breeders
 15. Trackback: immediate edge review
 16. Trackback: Power to Choose rates

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +