Echt: Don’t Mess Up- Ga Morgen Stemmen

Browse By

Donderdag kan je worden wakker in een pile of sh*t, net als de Amerikanen en de Britten laatst. Morgen is het namelijk zover: verkiezingen. Een derde van de Britse en Amerikaanse jongeren bleef thuis- en heeft nu gigantische spijt, want hun land is in totale chaos verzandt. Hier kunnen 4 miljoen jongeren tussen de 18- 30 jaar gaan stemmen. Dat is een derde van de bevolking- dus als je dat soort puinhoop wilt voorkomen: go vote!

Bij de laatste Nederlandse verkiezingen bleef een derde van de jongeren thuis; alleen, als je dat besluit, dan moet je over een tijdje ook niet gaan zeiken over wat je niet bevalt. Beter ga je namelijk wel stemmen- de jongeren in Amerika en Engeland zijn zich kapot geschrokken na de Brexit en de verkiezing van Trump. Nu bestaat je wereld uit wereldreizen, feestjes en een hele hoop alcohol, maar over een paar jaar baal je als een of andere fuck up premier ervoor heeft gezorgd dat dat leuke bedrijfje dat je wilt oprichten amper nog handel kan voeren met andere Europese landen- omdat je land ineens uit de Europese Unie blijkt te zijn gestapt. Of dat ook hier de racistische pleuris uitbreekt omdat Wilders z’n aanhangers wél zijn gaan stemmen.

Hier een video met daarin een paar Amerikaanse en Britse jongeren die na de Brexit en het Trump debacle wakker werden in een totale clusterf*ck. Hun advies: maak niet dezelfde fout als wij, ga stemmen!

 

16 thoughts on “Echt: Don’t Mess Up- Ga Morgen Stemmen”

 1. Trackback: 메이저토토
 2. Trackback: Naruto Hoodies
 3. Trackback: Delray Beach Tow
 4. Trackback: lifelike adult dolls
 5. Trackback: What is DevOps
 6. Trackback: bmo en ligne
 7. Trackback: số đề con sâu
 8. Trackback: meja qq
 9. Trackback: Regression Testing
 10. Trackback: CI CD
 11. Trackback: 토토사이트
 12. Trackback: 19.Customized Mobile Application Company in Canada
 13. Trackback: 사설토토
 14. Trackback: danh bai doi thuong tren pc
 15. Trackback: Glasgow conveyancers
 16. Trackback: pubg aimbot

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +