Wie Oh Wie Komt Bij Ons De Marketingtroon Opeisen?!

Browse By

Furry cat videos, foodporn of de laatste make-uptutorial van Kendall Jenner zal je op Future Rebelz niet tegenkomen. De ‘10 Beste Manieren Om Een Kamer Te Vinden’ dan weer wel. En heb je een rebelse kijk op de wereld -Het is 2016: Mannen Mogen Ook Best Een Potje Janken’- lees dan vooral verder! Future Rebelz is namelijk op zoek naar een marketing stagiair die per januari 2017 voor een periode van minimaal 3 maanden ons team komt versterken.

Eerst maar even wat backgroundinfo: Future Rebelz is een online magazine dat wat licht schijnt op die schimmige wereld die volwassenheid heet. Aan de hand van o.a. blogs, vlogs, (gamified) videos en quotes worden jongeren en jongvolwassenen ingewijd in de wereld na school. Zo is de ene categorie gericht op studeren, de ander op inspiratie en weer een ander op the working life.

And that’s where you come in!

Nog niet bekend met Future Rebelz? Dan kan wel kloppen; we zijn pas afgelopen september live gegaan! Met meer dan 15.000 bezoekers zijn we nog steeds groeiende, superinteressant voor jou, omdat jij als marketeer gaat bepalen hoe ons magazine verder kan groeien en mogelijk meer dan alleen een online magazine kan zijn!

Als marketing stagiair van Future Rebelz help jij bij de marketingactiviteiten van ons magazine, die ervoor gaan zorgen dat onze doelgroep ons weet te vinden! Let wel, deze stage is not for the faint of hearts! Je krijgt heel veel vrijheid om invulling te geven aan je dagelijkse werk, oftewel, initiatief, doorzettingsvermogen en een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel zijn absolute vereisten.

Overige Kenmerken:

  • Communicatief: kunnen samenwerken met redactie
  • Creatief dat zich uit in marketingideeën
  • Social media gebruiker
  • Doener
  • Leergierige houding

Future Rebelz’ home base is in Wassenaar; een mooie balans om vanuit kantoor en huis te werken is mogelijk! Veel leermogelijkheden om brede ervaring op te doen met behulp van  een ondernemend team dat verschillende disciplines bezit. Uiteraard krijg je ook een stagevergoeding.

Accept Challenge?

Mail dan je CV en motivatie naar info@futurerebelz.com.

 

One thought on “Wie Oh Wie Komt Bij Ons De Marketingtroon Opeisen?!”

  1. Trackback: human hair wigs

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +