#SummersOn- Dit Is Hoe Je Lichaamstaal Kunt Gebruiken Om Je Crush Te Versieren

Browse By

We kunnen allemaal op het juiste moment een grote bek opzetten, maar soms bereik je veel meer door gewoon niks te zeggen en je lichaam het woord te laten doen. Sterker nog, we doen niet anders: in 30 minuten wisselen mensen tot wel 800 non-verbale signalen af. Het is dus heel belangrijk om te weten hóe je over komt op een ander- wil je deze zomer pick-up-proof zijn.

Je kent het wel, je zit lekker in de trein en ineens komt er iemand tegenover je zitten. Deze persoon begint wat te zuchten over ‘poeh, net de trein gehaald’ en kijkt je onderzoekend aan, oftewel: hi, ik wil praten. Dikke kans dat jij naar buiten gaat staren, je muziek wat harder zet en op je telefoon gaat scrollen, oftewel: hell to the no, ik wil niet praten. Je hoeft geen woord te zeggen en toch weet die persoon: nevermind, dit gaat ‘m niet worden. Hartstikke handig dus, die lichaamstaal.

Je houding kan voor of tegen je werken

Je bent je er misschien niet van bewust, maar dit soort signalen zenden we de hele dag uit. Dus ook als je dat belangrijke sollicitatiegesprek hebt. Zit je met je armen over elkaar en je benen gekruist, dan geef je onbewust het signaal af dat je onzeker bent en jezelf beschermt. De kans is dan stukken minder groot dat je die baan gaat krijgen. Beter neem je een open houding aan, oftewel: je leunt wat naar voren, rechte rug, je armen rusten op de leuning en you show off that killer smile!

Neem Claire uit House Of Cards. Als je haar zo ziet zitten, dan denk je hooguit: die gaat over lijken- inclusief het mijne- en ze is waarschijnlijk alcoholist. Maar je twijfelt er niet aan of ze ‘right for the job’ is, toch?

Killer eyes

Laten we het eens over haar ogen hebben. Weer zo’n knap staaltje lichaamstaal. Stel je staat op festival en die ene waar je de hele dag al naar zit te loeren, kijkt je ineens zo aan. Wat denk je dan? ‘Goh, I wonder if he/she likes me?’ Nee, daar is natuurlijk geen twijfel meer over mogelijk. Deze persoon ziet jou helemaal zitten en je hoeft alleen nog maar de eerste stap te zetten. Als hij/zij je niet voor is.

Oftewel, stap 1: make it your own, that look.

You interest me

Kom ik nog even terug op dat ‘naar voren leunen’ en waarom ook dat helpt met ‘chatting up someone’. Stel, er staat zo iemand voor je die jou probeert te versieren. Wat denk je dan?

Via Giphy

Ah, Gal Gadot. Onze Wonder Woman. Ze heeft niet voor niks deze rol gekregen. We kijken naar haar houding hier, niet het uiterlijk. Deze persoon is zelfverzekerd, spontaan, open, vrolijk en heeft zin in een gesprek. Ze heeft geen ultra korte rokjes, diep uitgesneden topjes, een luide stem of een sixpack bier nodig om de aandacht te trekken; haar houding werkt fascinerend en you just want to get to know her better.

Oftewel, stap 2: make it your own, deze houding.

Via Giphy

Blink blink

Ok, Zac Efron kan misschien met het volgende aandachtspuntje, de knipoog, wegkomen, maar voor de meesten onder ons pakt ie rampzalig uit. Als je er niet het zelfvertrouwen voor hebt om ‘m totaal te rocken, laat ‘m dan lekker gaan. Niks is zo’n afknapper als een a-sexy knipoog.

Via Giphy

Smile like you mean it

Je lach kan je maken of breken. Logisch dat je verstand op nul gaat als je eindelijk op je crush af hebt durven stappen, maar dat is nog geen reden om hysterisch om al zijn of haar grappen te gaan lachen. Major turn off, geloof me. Ik bedoel, als je deze persoon voor je hebt staan, wat denk je dan?

Via Giphy

Een hoop waarschijnlijk, maar niks in de trant van ‘you dating material’. Hetzelfde geldt voor je werk: deze vorm van lachen zou tegen je kunnen werken, omdat collega’s je minder serieus nemen. Dus iets minder ‘Crazy Eyes’ en iets meer J-Law:

Via Giphy

Kortom: schouders naar achter, rug rechts, een echte glimlach en oprechte interesse in de persoon die tegenover je staat: dat zijn de key factors voor succes deze zomer! Laat even weten of het voor je werkt @Facebook!

 

26 thoughts on “#SummersOn- Dit Is Hoe Je Lichaamstaal Kunt Gebruiken Om Je Crush Te Versieren”

 1. Trackback: cvv dump sites
 2. Trackback: sexual violence prevalence in south africa
 3. Trackback: 홀덤사이트
 4. Trackback: Unicc
 5. Trackback: replique montre
 6. Trackback: fausse rolex
 7. Trackback: Quality engineering
 8. Trackback: những cách khiến chàng yêu mình hơn
 9. Trackback: mơ bắt được cá trê
 10. Trackback: mejaqq
 11. Trackback: 안전공원
 12. Trackback: Azure DevOps
 13. Trackback: sex dolls for sale
 14. Trackback: bestroofguy
 15. Trackback: Call Best Roof Guy
 16. Trackback: prompt home service
 17. Trackback: sell cvv good
 18. Trackback: Harold Jahn
 19. Trackback: mơ thấy ảnh trên bàn thờ
 20. Trackback: nằm mơ thấy mẹ bị bệnh
 21. Trackback: mơ thấy gặt lúa
 22. Trackback: dumps with pin 2020
 23. Trackback: blazing trader review
 24. Trackback: immediate edge reviews
 25. Trackback: wigs
 26. Trackback: https://eatverts.com/

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +