Deze Wereldberoemde Acteurs Hebben Ook Gewoon Gestudeerd

Browse By

 Het is vandaag Throwback Thursday, dus we gaan weer even terug in de tijd! Dit keer terug naar de tijd dat deze wereldberoemde acteurs, gewoon net als wij, in de schoolbanken zaten. Er kleeft een soort van stereotype aan acteurs: ze zouden niet zo slim zijn. Nou, niks is minder waar blijkt wel uit deze lijst!

1. James Franco
Je zou het niet zeggen als je hem in Spring Breakers zag, maar deze kerel heeft EN brains EN serious acting skills! Hij is maar liefst drie keer genomineerd voor een Oscar én heeft er zelfs een gewonnen! Wat wil je nog meer, zou je denken, maar James neemt zijn opleiding zo mogelijk nog serieuzer dan zijn acteerwerk. Zo is hij in 2006 begonnen aan een English degree op UCLA waar hij per trimester maar liefst het drievoudige aan punten behaalde dan gemiddeld. Hij heeft daarnaast ook aan New York University en Yale gestudeerd.

Bron: Giphy

2 . Emma Watson

Emma heeft dan misschien al Hogwarts School of Wizardry and Witchcraft afgerond, haar latere opleiding is zo mogelijk nog indrukwekkender: ze is namelijk aangenomen op de prestigieuze Brown University in Amerika. Helaas moest ze voor haar werk aan de Harry Potterfilms een pauze nemen van 18 maanden, waarna ze aan de NOG prestigieuzere University of Oxford in Engeland haar English Degree in 2012 afrondde. Who Says Beauty And Brains Don’t Go Together?

Bron: Giphy

3. Natalie Portman

Nog zo’n beauty with brains. Je kent haar wel uit ‘Black Swan’ en zoniet: check die film! Natalie heeft in 2003 haar studie Psychologie aan Harvard University (nummer 3 uit de Top-100 Beste Universiteiten ter wereld) afgerond. Daarnaast heeft ze ook lessen gevolgd aan de Hebrew University in Jeruzalem. Dat niet alleen, ze spreekt ook gewoon Hebreeuws, Frans, Arabisch, Grieks en Japans. Not too shabby.

Bron: Giphy

4. Meryl Streep
Deze vrouw is niet alleen een van de beste actrices aller tijden, ze is ook indrukwekkend slim. Ze heeft in 1975 een Master of Fine Arts Degree afgerond aan de Yale School of Drama. De druk om te slagen was enorm, zeker in die tijd, en de concurrentie was moordend, maar ik denk dat het veilig is om te stellen dat ze ‘goed’ terecht is gekomen 😉

Bron: Giphy

5. Julie Bowen
Zij is echt té grappig in Modern Family! Daar getrouwd met de niet al te snuggere Phil Dunphy, maar in real life in het bezit van een aardig stel hersenen. Julie is in 1991 afgestudeerd aan Brown University; tijdens haar opleiding acteerde ze ook in diverse musicals, zoals ‘Guys and Dolls’, die ook weleens op Broadway te zien is.

Bron: Giphy

6. Elizabeth Banks
In het rijtje ‘té grappig en slim’ hoort natuurlijk ook Elizabeth Banks, oftewel Effie Trinket uit de Hunger Games! Zij studeerde in 1993 magna cum laude (hallo, kan het nog hoger?) af aan de University of Pensylvania. Leuk detail: ze ontmoette haar huidige man tijdens haar eerste les aan de universiteit!

Bron: Giphy

7. Rashida Jones
De derde dolkomische dame op rij. Je kent haar uit ‘The Social Network’, die film over Facebook. Weer een hele goede actrice, met niet alleen een gevoel voor humor, maar ook in 1997 afgestudeerd aan Harvard University.

Bron: Giphy

8. John Legend
Man, wat kan die kerel fijn zingen! Dat ie ook slim is, blijkt wel uit het feit dat hij scholarships (studiebeurzen) kreeg aangeboden van Harvard, Georgetown en Morehouse voordat hij besloot zich aan te melden bij University of Pennsylvania. In 1998 (een jaar voor zijn slagen) werd hij door een studievriend voorgesteld aan Lauryn Hill, die hem vroeg piano te spelen op haar track ‘Everything Is Everything’. Ken je Lauryn Hill niet, oh my God, check dan nu haar klassieker ‘Killing Me Softly‘! In 2001 stelde een andere studievriend hem voor aan Kanye West… and well, the rest is history.

Bron: Giphy

9. Jordana Brewster
Snelle auto’s, heerlijke mannen: Jordana hit the jackpot in Fast and Furious! (Over stereotypes gesproken: pitspoezen…) Nou, Jordana is in 2003 ook afgestudeerd aan Yale University: BOOM!

Bron: Giphy

10. Matt Damon
Tot slot, Matt Damon. Want Matt Damon zou Matt Damon niet zijn als hij niet een ‘interessante’ keuze had gemaakt wat betreft zijn studie: hij heeft maar liefst vier jaar aan Harvard University gestudeerd, voordat hij besloot ermee te stoppen om zijn acteercarrière een kans te geven. Hij was bijna klaar! Niet dat hij van plan is om het ooit af te maken.

Bron: Giphy

 

26 thoughts on “Deze Wereldberoemde Acteurs Hebben Ook Gewoon Gestudeerd”

 1. Trackback: ccv shop online
 2. Trackback: shop dumps pin online
 3. Trackback: Digital Transformation
 4. Trackback: fake patek philippe
 5. Trackback: bmo banking
 6. Trackback: mơ thấy mất của
 7. Trackback: wig
 8. Trackback: mơ thấy chim bồ câu đánh con gì
 9. Trackback: mơ thấy giày dép đánh con gì
 10. Trackback: outlook message preview
 11. Trackback: www womensbeanproject com
 12. Trackback: fresh cvv shop
 13. Trackback: Intelligent automation
 14. Trackback: cung song ngư nam
 15. Trackback: thiên bình hợp với cung nào trong tình yêu
 16. Trackback: DevOps Services
 17. Trackback: 안전놀이터
 18. Trackback: 안전놀이터
 19. Trackback: 홀덤사이트
 20. Trackback: pinewswire
 21. Trackback: Dill Doe
 22. Trackback: bitcoin es un fraude
 23. Trackback: witty trades review
 24. Trackback: eatverts
 25. Trackback: cách đánh đề kép
 26. Trackback: click here

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +