Zes Hogescholen Halen Prestatieafspraken Niet En Worden Gekort Op Subsidie

Browse By

Denk je erover om een studie bij Fontys, InHolland, de Hogeschool Leiden, de Hogeschool Rotterdam, NHL of Vilentum te gaan volgen, weet dan dat minister Bussemakers ze zojuist gekort heeft op hun subsidie. In 2012 zijn er prestatieafspraken gemaakt, die de kwaliteit van het onderwijs moesten verhogen en meer studenten met succes moesten laten afstuderen. Omdat de zes hogescholen wel hun best hebben gedaan en zeker progressie hebben geboekt, heeft Bussemaker besloten om ze maar voor de helft te korten.

De ‘Reviewcommissie Hoger Onderwijs en Onderzoek’ heeft een positief advies gegeven over de universiteiten en de meeste hogescholen; op deze zes na dan. “Volgens de commissie is de kwaliteit van het onderwijs in het algemeen verbeterd. Dat blijkt onder meer uit de groei van het aantal excellente studenten dat een extra opleiding volgt en uit de toename van het aantal contacturen. De commissie constateert ook dat de instellingen in het hoger onderwijs meer verschillende soorten opleidingen aanbieden en dat meer docenten didactische vaardigheden hebben,” aldus NOS.

Bron: Giphy

De 7 miljoen die wordt gekort, gaat naar de andere hogescholen die wel die afspraken hebben gehaald. De vraag is natuurlijk of die mindering in subsidie weer gevolgen gaat hebben voor de kwaliteit van onderwijs op de benadeelde scholen. De toekomst zal het leren.

11 thoughts on “Zes Hogescholen Halen Prestatieafspraken Niet En Worden Gekort Op Subsidie”

 1. Trackback: ssp3k.bkn.go.id sscn.bkn.go.id
 2. Trackback: الفيس
 3. Trackback: Bezoek website
 4. Trackback: rolex replika
 5. Trackback: cbd for anxiety
 6. Trackback: Regression Testing
 7. Trackback: nằm mơ thấy cháy rừng
 8. Trackback: rolex replica
 9. Trackback: replica watch
 10. Trackback: cibc sign in
 11. Trackback: mơ thấy người yêu cũ đánh con gì

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +