Makers ‘Bangalijst’ Studentcorps Vindicat Geschorst- En Terecht!

Browse By

Het was bedoeld om alleen onder de mannelijke leden van Vindicat verspreid te worden, met een rating voor bedprestaties erbij. Maar liefst 22 eerstejaars zijn tegen hun wil op een zogeheten Bangalijst te terecht gekomen; telefoonnummers, adressen en foto’s van de 22 ‘mooiste mokkels’ van Vindicat stonden er ‘voor het gemak’ ook maar gewoon bij. Ze hadden ook allemaal een persoonlijke pagina met daarop ‘checkboxes’; de makers spoorden de lezers dan ook aan om vooral te proberen om de bedprestaties verder aan te vullen. #WTF echt?! Het bestuur van Vindicat distantieert zich van deze ‘Oprechte Almanak 2016’ en heeft de 13 makers opgespoord en geschorst.

vindicat-almanak-3

Foto van de kaft van de Oprechte Almanak. Eigendom van Sikkom

In het document staat dat het al de derde (!!) editie is en dat het aantal ‘hete herten’ in 2015 ‘bedroevend laag’ was, maar dat de eerstejaars van 2016 dat helemaal goed gaan maken. Niet dat het bestuur op de hoogte was van het feit dat het al de derde editie was; het ging volledig achter hun rug om. Sikkom kreeg de lijst via een anonieme tip door en heeft naar eigen zeggen een paar eerstejaars gebeld, die in huilen uitbarstten. Hun telefoonnummers zijn inmiddels vervangen (op kosten van de geschorste makers). Tot een van de eerstejaars aangifte doet, is het een zaak van de studentenvereniging en zal de politie zich er niet in mengen.

Eén ding: Zo’n almanak is echt niet ok. Het zet vrouwen neer als gebruiksobjecten en zo’n lijst achtervolgt ze de rest van hun leven. We weten allemaal, dat wat op het internet geplaatst wordt er nooit meer af komt!

12 thoughts on “Makers ‘Bangalijst’ Studentcorps Vindicat Geschorst- En Terecht!”

 1. Trackback: sexyback clean
 2. Trackback: 사설토토
 3. Trackback: mơ thấy quả bưởi đánh con gì
 4. Trackback: cannabis for sale online
 5. Trackback: automated load testing
 6. Trackback: cung thiên bình hợp với cung nào
 7. Trackback: What is Quality Engineering
 8. Trackback: xep hang 12 chom sao
 9. Trackback: Plumber Near Me
 10. Trackback: bitcoin loophole review
 11. Trackback: immediate edge reviews
 12. Trackback: click here

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +