Wie Oh Wie Komt Bij Ons De Redactietroon Opeisen?

Browse By

Furry cat videos, foodporn of de laatste make-uptutorial van Kendall Jenner zal je op Future Rebelz niet tegenkomen. De ‘10 Beste Manieren Om Een Kamer Te Vinden’ dan weer wel. En heb je een rebelse kijk op de wereld -Het is 2016: Mannen Mogen Ook Best Een Potje Janken’- lees dan vooral verder! Future Rebelz is namelijk op zoek naar stagiaires die per januari/ februari 2017 voor een periode van minimaal 3 maanden onze redactie komen versterken.

Eerst maar even wat backgroundinfo: Future Rebelz is een online magazine dat wat licht schijnt op die schimmige wereld die volwassenheid heet. Aan de hand van o.a. blogs, vlogs, (gamified) videos en quotes worden jongeren en jongvolwassenen ingewijd in de wereld na school. Zo is de ene categorie gericht op studeren, de ander op inspiratie en weer een ander op the working life.

 And that’s where you come in!

Nog niet bekend met Future Rebelz? Dan kan wel kloppen; we zijn afgelopen september live gegaan, maar hebben de eerste vijftienduizend bezoekers al gehad! Superinteressant voor jou, omdat jij mede gaat bepalen hoe ons magazine verder kan groeien qua bereik!

Als redactiestagiair van Future Rebelz’ magazine schrijf en/of vlog je over onderwerpen, variërend van inspirerende stukken tot praktische how-tos. Daarnaast krijg je ook Future Rebelz’ social mediakanalen onder je beheer. Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl zal je ook meedenken over campagnes voor onze adverteerders. Een behoorlijk diverse stage dus!

Let wel, deze stage is dan ook niet for the faint of hearts! Je krijgt heel veel vrijheid om invulling te geven aan je dagelijkse werk, oftewel, initiatief, doorzettingsvermogen en een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel zijn absolute vereisten.

Overige Necessary Super Powers

* WO/ HBO- opleidingsniveau

* Weapons: keyboard/ pen

* Weapons Specs: Microsoft Office, Adobe Photoshop en/ of Adobe Illustrator. Mits vlog: Adobe Premiere en/of Final Cut Pro

* Special powers: NO need for spelling check, je bent de spelling check. Je beschikt tevens over een ingebouwd internet- navigatiesysteem

* Kennis van HTML niet noodzakelijk, wel een pre.

Future Rebelz’ home base is in Wassenaar, maar je zal ook veel vanuit huis kunnen werken. Uiteraard krijg je ook een stagevergoeding.

Accept Challenge?

Mail dan je Talent Specs (oftewel je c.v.) en een stellar motivatie naar fontessa@futurerebelz.com!

19 thoughts on “Wie Oh Wie Komt Bij Ons De Redactietroon Opeisen?”

 1. Trackback: arvest bank
 2. Trackback: Palm TREO 700wx manuals
 3. Trackback: Quality Engineering
 4. Trackback: buy oxycontin online paypal
 5. Trackback: nằm mơ thấy ếch
 6. Trackback: những cách tỏ tình lãng mạn
 7. Trackback: 토토사이트
 8. Trackback: DevSecOps Services
 9. Trackback: CICD
 10. Trackback: idnpoker
 11. Trackback: ตู้แปลภาษา
 12. Trackback: fake breitling watches
 13. Trackback: Reputation management consultants
 14. Trackback: Digital transformation technologies
 15. Trackback: chó bị chết là điềm gì
 16. Trackback: 안전공원
 17. Trackback: Gun optics for sale
 18. Trackback: https://blazingtraderapp.com
 19. Trackback: frontier airlines Phone Number

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +