D66 Wil Studenten Hele Week Gratis Laten Reizen

Browse By

Ok, dus D66, een van de partijen die mede-verantwoordelijk is voor het afschaffen van de stufi, kondigt nu groots aan dat het studenten de hele week gratis wil laten reizen. Niet langer kiezen tussen een week- of weekendov, maar gewoon de hele week voor noppes. Fantastisch nieuws! Goeie timing, ook zo vlak voor de verkiezingen.

“Als studenten gratis met het openbaar vervoer mogen reizen, redeneert D66, kunnen ze gemakkelijker een opleiding volgen die goed bij ze past. Ook als die opleiding wat verder weg ligt”, aldus Punt. Ook zouden de drukke vrijdagavond- en maandagochtendspits (93% heeft nu een weekov en moet dus op gezette tijden op locatie zijn om boetes te voorkomen) wat ontlast worden. D66 reserveert 200 miljoen euro voor dit initiatief.

Bron: Giphy

De reacties op de Facebookpagina van de Landelijke Studenten Vakbond (LSVB) liegen er niet om. Alsof studenten zich niet realiseren dat het leenstelsel mede dankzij D66 in werking is gesteld en dat dit riekt naar zieltjes winnen in verkiezingstijd. Aan de andere kant, er zou geld beschikbaar komen door het afschaffen van de studiefinanciering, dus het zou mooi zijn als dat geld bij de student terecht komt. De toekomst zal het leren…

 

Featured image photo credit: Bas Bogers (Flickr)

 

10 thoughts on “D66 Wil Studenten Hele Week Gratis Laten Reizen”

  1. Trackback: #cornholewraps
  2. Trackback: Iogear GKM521R manuals
  3. Trackback: buy medate online
  4. Trackback: làm gì khi người yêu cũ muốn quay lại
  5. Trackback: human hair wigs
  6. Trackback: auto shop cvv
  7. Trackback: mơ chồng ngoại tình
  8. Trackback: mơ thấy người yêu cũ đánh con gì
  9. Trackback: Mossberg Firearms for Sale
  10. Trackback: Bitcoin Era Review

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +