D66 Lijkt Zich Te Willen Ontpoppen Tot De Partij Voor Studenten

Browse By

Verraste D66, medeverantwoordelijk voor de invoer van het leenstelsel, ons vorige week al met de woorden dat het studenten gratis wil laten reizen, nu komen ze in het Algemeen Dagblad met de mededeling dat ze ook een tweede studie goedkoper willen maken. D66 lijkt zich te willen ontpoppen tot de partij die zich hard gaat maken voor de student- niet heel verwonderlijk, want ze hebben wel wat goed te maken na het afschaffen van die stufi.

Bron: Giphy

We snappen heus wel wat hier gebeurt: D66 stemde in met het afschaffen van de basisbeurs als het vrijgekomen geld geïnvesteerd zou worden in de verbetering van het onderwijs. En dit soort verkiezingsbeloftes spelen daar natuurlijk op in: de stufi is niet meer, maar we zijn echt van plan om het vrijgekomen geld weer bij jullie terug te laten komen.

Prima woorden verder, gratis ov vinden we natuurlijk fantastisch en die tweede studie Geneeskunde á €32.000 is ook gewoon ridiculous. Gemiddeld wordt er zo’n €13.000 aan collegegeld gevraagd voor een tweede studie en daarmee stimuleer je onze kenniseconomie nou niet bepaald. Gooi daar de torenhoge huren in een stad als Amsterdam bovenop en je ontmoedigt menig student om zich verder intellectueel te ontwikkelen.

Ik ben daarom natuurlijk blij dat D66 geld terug willen laten vloeien naar de student. Ze hebben hier maar liefst 200 miljoen euro voor over. Samen met de 200 miljoen euro die ze vrij willen maken voor het gratis ov -zie ook ons artikel “D66 Wil Studenten Hele Week Gratis Laten Reizen“- komt er dus al zo’n 400 miljoen euro jullie kant op. Duimen dus maar dat het niet bij mooie woorden blijft, maar dat deze verkiezingsbelofte ook echt wordt nagekomen.

 

10 thoughts on “D66 Lijkt Zich Te Willen Ontpoppen Tot De Partij Voor Studenten”

  1. Trackback: roofing contractor Sioux City
  2. Trackback: mơ thấy bướm phụ nữ
  3. Trackback: mơ thấy quả ổi đánh con gì
  4. Trackback: california cornhole
  5. Trackback: mơ thấy nhẫn vàng đánh con gì
  6. Trackback: nằm mơ thấy mình thắp hương
  7. Trackback: 툰코
  8. Trackback: hemp oil shop
  9. Trackback: car insurance with eu driving license
  10. Trackback: lawn service estimate

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +