30 Jaar Erasmus+: Ben Jij Klaar Om In Het Buitenland Te Studeren?

Browse By

Je hebt er misschien wel van gehoord, Erasmus+, een beurs waarmee je in het buitenland kunt studeren. In 1987 maakten er zo’n 3000 studenten uit het Hoger Onderwijs gebruik van; dit jaar staat de teller op 4 miljoen. En kwamen vroeger alleen maar hogeronderwijsstudenten in aanmerking, nu is dat uitgebreid naar deelnemers uit het schoolonderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie, jeugd en sport aan deelnemen: de + in Erasmus+.

Dat betekent dat ook jij kans maakt op een beurs! Ben je aan het nadenken over een tussenjaar, dan is dit programma het overwegen waard; zeker als je gekozen richting mooi aansluit op je studie. Voor wat inspiratie over een tussenjaar, lees dan ook 10 Dingen Die Je Tussenjaar Onvergetelijk Maken.

Een tijdje in het buitenland staat niet alleen goed op je cv, maar is vooral goed voor je ontwikkeling. Je leert op jezelf staan, je eigen zooi te fixen, hoe vrienden voor het leven te maken, je krijgt mee hoe andere culturen in elkaar steken en wie weet leer je wel de liefde van je leven kennen! In het Algemeen Dagblad van vandaag een aantal mooie voorbeelden hiervan.

Bron: Giphy

“Van 2014 tot 2020 heeft Erasmus+ een budget van 14,7 miljard euro. Meer dan tweederde van dit bedrag gaat naar zo’n vier miljoen mensen die kunnen studeren, stage lopen, doceren of vrijwilligerswerk doen in het buitenland. De tijd dat zij daar zitten varieert van een paar dagen tot een jaar”, aldus de brochure. “Als je deelneemt aan een project dat gesteund wordt door Erasmus+ kun je met geld van de Europese Unie binnen Europa studeren, werken, uitwisselen, vrijwilligerswerk doen, les geven en trainen.”

En als je dan uiteindelijk op avontuur gaat, hierbij een stappenplan om je eerste paar dagen door te komen: Uitwisselingsprogramma: Hoe Overleef Je De Eerste Paar Dagen Alleen In Het Buitenland?

15 thoughts on “30 Jaar Erasmus+: Ben Jij Klaar Om In Het Buitenland Te Studeren?”

 1. Trackback: qiuqiu99
 2. Trackback: CI CD services
 3. Trackback: jadwal cpns 2021 lulusan sma
 4. Trackback: human hair wigs
 5. Trackback: human hair wigs
 6. Trackback: DevOps solutions
 7. Trackback: dumps checker
 8. Trackback: diamond art kits
 9. Trackback: Search engine optimization services in Canada
 10. Trackback: 안전놀이터
 11. Trackback: How do you perform regression testing
 12. Trackback: platinum blonde wig
 13. Trackback: Functional testing services
 14. Trackback: Intelligent automation
 15. Trackback: mơ thấy xương người

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +