Browse By

Winter has come… Wie oh wie komt de troon voor marketing opwarmen?

Furry cat videos, foodporn of de laatste make-uptutorial van Kendall Jenner zal je op Future Rebelz niet tegenkomen. De 10 Beste Manieren Om Een Kamer Te Vinden dan weer wel. En ben je meer benieuwd naar hóe je nu al kan bezig kan zijn met het leven na je studie, lees dan vooral verder! Future Rebelz is namelijk op zoek naar een marketingstagiair die per 2 januari 2017 voor een periode van minimaal 3 maanden onze team komt versterken.

Eerst maar even wat backgroundinfo: Future Rebelz is een online magazine dat de jongeren en jongvolwassen helpt om die enorme stap van de middelbare school naar het volwassen leven te zetten.  Aan de hand van o.a. blogs, vlogs, gamified videos, quotes en haikus wordt de scholier ingewijd in de wereld na school. Zo zal de ene categorie gericht zijn op studiekeuze en studeren, maar zal een andere zich meer bezighouden met the working life.

 

And that’s where you come in!

Nog niet bekend met Future Rebelz? Dan kan wel kloppen; we zijn pas afgelopen september live gegaan! Met meer dan 10.000 bezoekers zijn we nog steeds groeiende, superinteressant voor jou, omdat jij als marketeer gaat bepalen hoe ons magazine verder kan groeien en mogelijk meer dan alleen een online magazine kan zijn!

Als marketing stagiair van Future Rebelz help jij bij de marketingactiviteiten van ons magazine, die ervoor gaan zorgen dat onze doelgroep ons weet te vinden! Let wel, deze stage is not for the faint of hearts! Je krijgt heel veel vrijheid om invulling te geven aan je dagelijkse werk, oftewel, initiatief, doorzettingsvermogen en een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel zijn absolute vereisten.

 

Overige Kenmerken:

  • Communicatief: kunnen samenwerken met redactie
  • Creatief dat zich uit in marketingideeën
  • Social media gebruiker
  • Doener
  • Leergierige houding

Future Rebelz’ home base is in Wassenaar; een mooie balans om vanuit kantoor en huis te werken is mogelijk! Veel leermogelijkheden om brede ervaring op te doen met behulp van  een ondernemend team dat verschillende disciplines bezit. Uiteraard krijg je ook een stagevergoeding.

 

Accept Challenge?

Mail dan je CV en motivatie naar info@futurerebelz.com of bel 06 199 59 123.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +