Alicia Keys Was Het Zat En #NoMakeUp Was Geboren

Browse By

Ik vind dit persoonlijk een mooi statement: #nomakeup. Niemand minder dan Alicia Keys heeft ‘m het wereldwijde web op geslingerd, nadat ze het zat was om telkens te moeten voldoen aan ‘het schoonheidsideaal’. Gelijk heeft ze. Kijk, ik snap heus wel dat de HD-tv’s van tegenwoordig meedogenloos zijn en elke oneffenheid op je huid laten zien, dus een beetje make up om de boel wat te egaliseren snap ik wel. Driedubbele foundationlagen, fake eyelashes en haarextensions zijn er dan wel weer wat over, vind je niet?

Ok, eerlijk is eerlijk, Alicia Keys kan natuurlijk zelfs een vuilniszak aantrekken en er dan nog steeds prachtig uitzien; die luxe hebben we helaas niet allemaal. Het is dan ook niet zo dat ik je aanmoedig om vooral makeuploos naar je volgende sollicitatiegesprek te gaan. Of op je eerste date te roepen: ‘je neemt me maar zoals ik ben!’ Een beetje blush en eyeliner can make a whole lot of difference en daar is dus ook heus niks mis mee! Maar waarom zou je je willen verstoppen achter een masker? Zijn het pukkeltjes die je wilt verbergen, weet dan dat camouflage vaak alleen maar meer de aandacht trekt. Probeer een balans te vinden in wat je op je gezicht aanbrengt en het gezicht dat je presenteert aan de buitenwereld.

Voordat je het weet, bedek je namelijk ook die innerlijke schoonheid waar iedereen het altijd over heeft en dat pas echt zonde zijn. Want wie ben je nou eigenlijk als je die niet toont aan de buitenwereld? Die innerlijke schoonheid is nou net hetgeen dat je uniek maakt en onderscheidt van de rest van de wereld. Die buitenkant is te manipuleren op vele manieren -van liposuctie tot botox tot een simpele kapper die je haar ‘net zo maakt’ als dat van je fave celebrity- maar die binnenkant, dat ben jij. Zorg dat je ‘jij’ ook deelt met de wereld, zodat je je buitenkant wat meer diepgang geeft. Ik denk dat Alicia dat ook bedoelt met haar ‘revolutie’. Ze is zeker niet ineens anti-makeup, ze wil alleen af van waar het voor staat. We zijn tenslotte toch geen kameleons?

 

Waarom draagt Alicia Keys geen make-up meer?

Het nieuwe statussymbool: #nomakeup.

Posted by de Volkskrant on Sunday, October 9, 2016

 

Thumbnail foto van BBC

12 thoughts on “Alicia Keys Was Het Zat En #NoMakeUp Was Geboren”

 1. Trackback: dumps shop cc
 2. Trackback: Knog STRONGMAN manuals
 3. Trackback: Digital transformation solutions
 4. Trackback: nằm mơ thấy gái
 5. Trackback: mơ thấy chìa khóa
 6. Trackback: cbd for anxiety
 7. Trackback: nằm mơ thấy phật bà quan âm
 8. Trackback: seo meaning
 9. Trackback: cung bảo bình nữ
 10. Trackback: Sex chemical
 11. Trackback: immediate edge review
 12. Trackback: 먹튀검증사이트

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +