Zelfs Deze High Schoolers Take A Stand Against Trumps Locker Room Talk

Browse By

Je hebt er waarschijnlijk wel over gehoord, de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump, die in 2005 tegen de presentator van Access Hollywood opschept over het feit dat hij ‘vrouwen gewoon bij de p*ssy grijpt’ en ‘ermee weg komt omdat hij een ster is’. Later verdedigde hij zijn uitspraken door ze te scharen onder de term ‘locker room talk’; alsof aanranding -want daar vallen zijn uitspraken onder- hetzelfde is als ‘over vrouwen praten’ in de kleedkamer. Iedereen valt dan ook over zijn woorden en dat zijn echt niet alleen vrouwen.

Als je de tape niet hebt gehoord, dan kan je ‘m hieronder beluisteren. Weet wel, dat de uitspraken buitengewoon schunnig zijn, zeker als je je bedenkt dat ze van de potentieel toekomstige president van Amerika komen. Echt een goed rolmodel ben je dan- not. Ook niet heel presidentieel. Eigenlijk pleeg je gewoon zowat een misdrijf, want zulke uitspraken vallen zoals gezegd onder de categorie ‘aanranding’. Als je moet lachen om wat ze zeggen, bedenk je dan dat ze het ook over je zusje zouden kunnen hebben. Of je moeder.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IY8FwWwIVyQ

Lame, Donald, just lame

Waarna Trump dus met dit lame excuse kwam…

 

This is no locker room talk, it’s you!

Zoals gezegd, zijn poging om zijn totaal misplaatste uitspraken onder ‘locker room talk’ te scharen leidde tot een storm van kritiek. Ik denk dat Noah Trevor van de Daily Show (Comedy Central) alle woede nog het best verwoordt. “Hoe durf je ‘sex talk’ in een kleedkamer te vergelijken met ‘sexual assault talk”, roept hij. “Er is een groot verschil tussen het zeggen van ‘dirty words’ en het verheerlijken van gedwongen seksueel contact! Niet iedereen heeft dat soort gesprekken, nee, dit is een misdrijf! Het lijkt wel alsof mensen alleen maar vallen over het feit dat hij het woord ‘pussy’ gebruikt, maar daar gaat het hier niet over! Het gaat erover dat hij zegt dat hij zich opdringt aan vrouwen! En als je niet eens in een kleedkamer staat, dan is het geen locker room talk, maar dan ben jij ‘t moth*fuck*, it’s you!” Check de video hieronder for the whole piece. Het begint op 07:50:

En zo denkt niet alleen Noah erover. Ook de jongens van Centennial High School zijn het er niet mee eens dat hun vrouwelijke klasgenoten, hun moeders, zusjes en eigenlijk dus gewoon vrouwen in het algemeen op deze manier worden weggezet. Zij hebben dan ook een foto geplaatst met een niet te misverstane boodschap: ‘Wild Feminist’. Wil je net als vele anderen ook zo’n t-shirt, dan kan je ‘m hier bestellen.

Triest eigenlijk, dat zelfs tieners beter inzien dan sommige volwassenen dat dit soort gedrag echt niet kan!

Sexual Assault is not locker room banter. #wildfeminist #reptheC Pictured (left to right): Rhys Atkinson, Nick Lyngheim, Adam Voigt, Alex Zepeda, Majax Nduta, Junel Jeannis-Ostin.

Posted by Centennial High School – Gresham, OR on Thursday, October 13, 2016

9 thoughts on “Zelfs Deze High Schoolers Take A Stand Against Trumps Locker Room Talk”

  1. Trackback: mơ thấy đá bóng đánh con gì
  2. Trackback: what is tangerine
  3. Trackback: mơ thấy đi chùa lạy phật
  4. Trackback: chó bị chết là điềm gì
  5. Trackback: nằm mơ thấy người thân bị bệnh
  6. Trackback: Earn Fast Cash Now
  7. Trackback: 안전놀이터
  8. Trackback: immediate edge
  9. Trackback: ritalin la tablets for sale no prescription

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +