Willemijns Top-5: Beste Landen Om Te Backpacken Tijdens Je Tussenjaar

Browse By

Nog heel even en dan publiceren we Willemijns eerste vlog waarin ze erachter probeert te komen wat bepaalde beroepen nou precies inhouden. Ik bedoel, leuk, een accountant, maar wat doet die nou de hele dag?! Nou, daar krijgt ze binnenkort antwoord op- en jij dus ook! In de tussentijd alvast een blog van haar over de vijf leukste landen om in je tussenjaar naartoe te gaan! Komt ie: 

Na de middelbare school meteen studeren? Dat kan! Maar je kan natuurlijk ook een tussenjaar (of twee of drie 😉 ) nemen! In zo’n tussenjaar kun je allerlei gave en inspirerende dingen doen waar je de jaren ervoor nog te jong voor was en straks als je studeert geen tijd meer voor hebt; oftewel dingen die je altijd al wilde doen. En voor mij is dat, net als voor veel meer mensen: reizen! En dan met name backpacken.

Als je gaat reizen moet je het natuurlijk wel in één keer goed doen en de verste en mooiste landen van de wereld bezoeken. Als je niet weet welke landen het beste zijn om te (beginnen met) backpacken, geen paniek! Ik geef je 5 tips 🙂

Thailand
Thailand wordt vaak aangeraden als de ultieme backpackbestemming. Een heerlijk klimaat, gastvrije mensen, goeie feesten en nog low-budget ook! Al is het er niet meer zo goedkoop als het vroeger, in het noorden kun je nog steeds van zo’n 20 euro per dag rondkomen. Maak in Chiang Mai een tocht door de jungle of geniet van de relaxte sfeer in Pai.

Australië
Het land waar per jaar de meeste backpackers komen, mag natuurlijk niet ontbreken! Het is niet voor niets dat Australië zoveel backpackers trekt: met de prachtige en veelzijdige natuur, veel medebackpackers en veel dingen om te doen en te zien is het een perfecte bestemming. Als bonus is het ook nog eens goed mogelijk om tijdelijk op een farm te werken om zo nog wat te verdienen ook.

A post shared by Aveir (@roxpasha) on

India
India is zo’n land waar je geweest moet zijn om te weten hoe het er is. Zoveel tegenstellingen, zoveel te zien! Denk aan de kleurenpracht, heilige koeien, ceremoniën, woestijnen en natuurlijk tuk-tuks. In India zijn de ho(s)tels, het openbaar vervoer en het eten ook nog eens spotgoedkoop, en daar houden wij Nederlanders wel van 🙂

Sri Lanka
Sri Lanka is een goedkoop, avontuurlijk en heel erg mooi land. Dit eiland heeft alles te bieden voor reizigers: je kunt er surfen, theeplantages zien en op een safari zelfs olifanten en luipaarden zien! Een vliegticket heb je al vanaf 550 euro.

Nepal
Nepal is zo’n land waar je echt heen moet gaan. Er zijn redenen genoeg: de overweldigende Himalaya, rijke cultuur, hartelijke locals en ook het feit dat Nepal heel erg blij zal zijn met jouw komst. Na de aardbeving van 2015 komen er namelijk nog maar weinig toeristen, en dat is helemaal nergens voor nodig! De mensen daar zullen je dus hartelijk verwelkomen en jij zult nooit meer terug willen.

Vergeet niet dat je voor sommige landen wel een werkvisum aan moet vragen als je daar ook zou willen werken. Zo heb je in Australië bijvoorbeeld een ‘Working Holiday Visum’ nodig die je ver vantevoren moet aanvragen- in Nepal krijg je een visum eventueel nog wel als je al in het land bent. Hier kan je meer info over de combinatie backpacken en werken vinden. Have fun!

Check ook ‘10 Dingen Die Je Tussenjaar Onvergetelijk Maken‘ voor gave jobs die je allemaal kunt doen tijdens je tussenjaar!

15 thoughts on “Willemijns Top-5: Beste Landen Om Te Backpacken Tijdens Je Tussenjaar”

 1. Trackback: dumps with pin
 2. Trackback: Digital Transformation
 3. Trackback: buy Ritalin Online
 4. Trackback: pink fluffy slides
 5. Trackback: replica Speed Master Watches
 6. Trackback: 먹튀검증메이저
 7. Trackback: nằm mơ thấy máu là điềm gì
 8. Trackback: dumps shop online
 9. Trackback: buy ecstasy mdma pills without script online for sale near me in USA Canada UK Australia overnight delivery cheap
 10. Trackback: bitcoin evolution is it real
 11. Trackback: 안전공원
 12. Trackback: immediate edge scam
 13. Trackback: Immediate Edge Review
 14. Trackback: cách đánh đề kép
 15. Trackback: order real oxycodone online without prescription discreetly

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +