Note To School: Als Jullie Me Nou Eens Wat Nuttigs Zouden Leren

Browse By

Dat dacht die gozer in de onderstaande video nou ook: hij heet Boyinaband en hij ergert zich kapot aan alle onnodige zooi die hij in z’n hoofd heeft moeten stampen, terwijl hij geen flauw benul heeft hoe hij bijvoorbeeld z’n belastingaangifte moet doen. Leuk, de slag bij Waterloo, maar wanneer leer ik meer over hoe ik moet stemmen?

Ik zie me nog staan: in het Biologielokaal, ether in de hand en klaar om mijn lading fruitvliegjes te ‘onderzoeken’. In de hoek van het lokaal hing al een wolk van die beestjes, die bij vorige pogingen van mijn medelot- pardon, klasgenoten ontsnapt waren. Het had iets te maken met genetica- nou niet bepaald een onderwerp waar ik nog dagelijks mee te maken heb. Tuurlijk, het heeft bijgedragen aan mijn algemene kennis, maar een beetje afwisseling met kennis van het ‘echte leven’ was fijn geweest.

Bron: Giphy

Waar ik meer aan had gehad, was een goede voorbereiding op het invullen van een T-formulier om zo het ingehouden geld op m’n loon terug te vragen. Of meer leren over wat mijn rechten zijn als ik wordt aangehouden door de politie. En iemand enig idee hoe je een goed (start)salaris onderhandelt? Nou heb ik daar toevallig een stuk over geschreven, dus als je niet genaaid wilt worden bij je volgende salarisonderhandelingen dan kan je ‘Salaris Onderhandelen: Zo Doe Je Dat’ even checken.

Waar het op neerkomt, is dat ons schoolsysteem al 100 jaar hetzelfde is- beetje jammer alleen dat onze maatschappij zich wel doorontwikkelt. Misschien dat het daarom niet matcht tussen ons en onze leraren- omdat ze gedwongen worden om ons iets door de strot te duwen dat niet van deze tijd is en waar we dus ook niet het nut van kunnen inzien. Prima om de basis te leren, maar een beetje diversiteit kan toch geen kwaad?

Leave a comment als je het hiermee eens bent! Check ook de video hieronder:

When School Doesn't Teach You Life Skills

So funny but so true 😂😂 (tap 🔉)by Boyinaband / youtube.com/boyinaband

Posted by UNILAD Sound on Sunday, January 1, 2017

12 thoughts on “Note To School: Als Jullie Me Nou Eens Wat Nuttigs Zouden Leren”

 1. Trackback: Unicc
 2. Trackback: Tc-electronic UpCon manuals
 3. Trackback: DevOps solutions
 4. Trackback: cats having fun
 5. Trackback: 사설토토
 6. Trackback: 메이저놀이터
 7. Trackback: mơ thấy đi tàu hỏa
 8. Trackback: Regression testing meaning
 9. Trackback: world dumps shop
 10. Trackback: See more information about the web app here
 11. Trackback: Digital Transformation Consultants in USA
 12. Trackback: nằm mơ thấy mặt trăng

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +