LET OP: Aanmelden Fixusopleiding Met Selectie Kan Nog Tot 15 Januari

Browse By

Doe je dit jaar eindexamen en zit je nu lekker te chillen met je billen tijdens de kerstvakantie, dan moet je toch even het volgende in de gaten houden: de deadline om je aan te melden voor een numerux fixusopleiding is dit jaar vervroegd naar 15 januari. Dat is dus al over twee weken! Hierbij dus een broodnodig stappenplan.

Wil je je aanmelden voor de studie Journalistiek in Utrecht (net als ik back in the days 🙂 ) of een van deze andere studies (check de link, het zijn er meer dan je denkt!), dan is er werk aan winkel. Op 1 oktober 2016 is namelijk de inschrijving voor een opleiding met selectie geopend en je hebt nog tot 15 januari om je aan te melden.

Bron: Giphy

Heb je je al eerder meegedaan aan selecties, dan moet je dat even in de gaten houden; hieronder vallen ook eerdere deelnames aan lotingstudies. Dit worden ook wel ‘historische deelnames’ genoemd en het aantal hiervan is belangrijk omdat je maar een beperkt aantal keren met zo’n selectie mag meedoen. Afhankelijk van de instelling en opleiding kan dit variëren van één tot drie keer.

Heb je je straks eenmaal aangemeld, dan krijg je op 15 april te horen welk ‘rangnummer’ je hebt. Stel, er zijn 100 plaatsen beschikbaar bij de opleiding van je keuze en je hebt rangnummer 99, dan krijg je een plaats op de opleiding aangeboden! Je moet dan wel binnen twee weken die plek claimen; anders komt hij te vervallen! Heb je nummer 101 of hoger, dan krijg je pas een plek aangeboden als er eentje vrijkomt. Dat kan gebeuren als studenten die al een plaats hadden gekregen, deze niet tijdig accepteren, de aangeboden plaats weigeren of zakken voor hun eindexamen.

Bron: Giphy

Belangrijk om te weten is dat voor het bepalen van je rangnummer niet alleen maar wordt gekeken naar je gemiddelde cijfers, maar ook naar je motivatie, persoonlijkheid en eerdere schoolprestaties. Weet je niet hoe je je motivatie en persoonlijkheid het best over kunt brengen, check dan snel onze drieluik “Ontdek Je ‘Not So Secret Identity!” Deze serie biedt je een stappenplan waarmee je jouw unieke kenmerken en vaardigheden kunt achterhalen; precies datgene wat ze bij zo’n aanmelding willen horen!

Ontdek je unieke kenmerken met “Waarom Een Secret Identity A La Superman Niks Voor Jou Is“, waarna je je vaardigheden kunt achterhalen met Ontdek Jouw ‘Not So Secret Identity’ Deel 2: Wat Zijn Je Talent Points?. De samenvatting van dit alles leer je maken met Ontdek Jouw ‘Not So Secret Identity’ Deel 3: Dit Ben Ik!

Studiekeuze123 heeft een mooie visual gemaakt waarin stap voor stap staat hoe je je voor een fixusopleiding met selectie kunt aanmelden:

Bron: Studiekeuze123

 

17 thoughts on “LET OP: Aanmelden Fixusopleiding Met Selectie Kan Nog Tot 15 Januari”

 1. Trackback: https://best-putlocker.pw/
 2. Trackback: replica cartier watches
 3. Trackback: buy arimidex
 4. Trackback: wig
 5. Trackback: Digital Transformation
 6. Trackback: link url
 7. Trackback: fake rolex
 8. Trackback: Regression Testing Meaning
 9. Trackback: mơ thấy đi xe đạp
 10. Trackback: nam xử nữ và nữ nhân mã
 11. Trackback: mơ vợ chồng cãi nhau đánh con gì
 12. Trackback: XFINITY Store by Comcast
 13. Trackback: w88club
 14. Trackback: breakfree trading algorithm review
 15. Trackback: The Natural Penguin
 16. Trackback: buy tangerine kush strain/seeds use for pain, anxiety, sleep for sale near me in bulk in usa uk canada australia from a legit online dispensary with free overnight delivery
 17. Trackback: nằm mơ thấy người chết danh so gi

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +