#Millennial- Wat Nou 25 Dagen?! Wij Willen Meer Vakantie!

Browse By

Oudere werknemers vinden het allemaal wel prima: 25 dagen per jaar is meer dan genoeg om bij te tanken. De Millennial, geboren tussen 1981 en 1995, denkt daar heel anders over. Let’s be real here: da’s toch nooit genoeg om de wereld te zien en Instagram up to date te houden!?

Reisbureau Expedia heeft onderzoek gedaan naar de tevredenheid van over het aantal vakantiedagen dat werknemers per jaar konden opnemen. 15.000 werknemers uit 30 landen deden mee. Wat blijkt, vooral in Nederland blijkt er een kloof te bestaan tussen oudere en jongere generaties. Ruim de helft van de Millennials geeft aan het aantal dagen veel te weinig te vinden, in de categorie 35 tot 49-jarigen is dat 37 procent en bij de 50-plussers slechts 20 procent.

Via Giphy

I need a break

Ze krijgen allemaal hetzelfde aantal dagen, alleen de Millennials leggen zichzelf zoveel druk op, dat ze minder tevreden zijn. Hun leven moet voluit worden geleefd. Daar past hard werken, maar ook hard chillen bij: work hard, play hard, nietwaar? Daarnaast vinden de oudere generaties een weekje kamperen in Zuid- Frankrijk dikke prima, maar daar hoef je bij een Millennial natuurlijk niet mee aan te komen zetten. Die moet minstens keuze uit zestien poke-bowls op Bali hebben!

Makes sense

Je kan het ze haast niet kwalijk nemen. Het leven is jachtiger geworden en social voert de druk extra op. Dertig jaar geleden gaf geen mens om de juiste Insta-foto en was je veel sneller tevreden dan nu. Millennials daarentegen vergen het uiterste van zichzelf en gaan gebukt onder de stress die dat met zich meebrengt. Ze staan eigenlijk altijd ‘aan’. Tja, en dan heb je gewoon veel rust nodig. Logisch. Toch?

Via Giphy

 

36 thoughts on “#Millennial- Wat Nou 25 Dagen?! Wij Willen Meer Vakantie!”

 1. Trackback: Tecumseh AJB7465AXD manuals
 2. Trackback: software testing
 3. Trackback: nằm mơ thấy ốc đánh con gì
 4. Trackback: replica watch
 5. Trackback: Regression Testing
 6. Trackback: mơ thấy đi chợ
 7. Trackback: fake rolex
 8. Trackback: discount wigs
 9. Trackback: intelligent automation solutions
 10. Trackback: west yas villas
 11. Trackback: mix canzoni estate 2021
 12. Trackback: mơ thấy bị đòi nợ
 13. Trackback: mo thay nha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +