Trump Noemt American Football Spelers ‘Sons Of Bitches’ And They Ain’t Having It

Browse By

President Trump heeft het druk: Noord- Korea dreigt met raketten en orkanen Irma en Harvey hebben afgelopen maand hele delen van Florida en Texas weggevaagd. Toch lijkt de president andere zaken belangrijker te vinden, zoals het beledigen van American Football spelers. En die pikken dat niet.

Afgelopen vrijdag sprak Trump zijn aanhangers toe in Alabama. In plaats van dat hij de American Football spelers bedankte voor hun steun aan de slachtoffers van orkanen Irma en Harvey, beklaagde hij zich over hun gebrek aan respect voor de Amerikaanse vlag. Hier een korte recap.

Get In Formation

Je hebt vast wel gehoord van de vele zwarte en gekleurde Amerikanen die door politiegeweld om het leven zijn gekomen. Alleen de agenten komen vaak weg met een schorsing- dit tot grote frustratie van vele Amerikanen. Beyonce maakte vorig jaar al een statement door de MTV VMA Awards in het teken te zetten van Black Lives Matter.

49’ers Kaepernick deed het ondenkbare

Vorig jaar kwam ook de gekleurde 49’ers speler Colin Kaepernick uit San Francisco als eerste NFL-speler in opstand. Dit deed hij door te knielen tijdens het spelen van het volkslied. Als je weet dat elke Amerikaan wordt geleerd om te staan tijdens het volkslied, de ogen gericht op de vlag en met de hand op het hart, dan snap je dat Kaepernick’s actie voor behoorlijk wat onrust zorgde.

Hij legde zijn actie als volgt uit: “Ik ga niet opstaan voor een vlag om mijn trots te tonen voor een land dat zwarte en gekleurde mensen verdrukt. ‘Voor mij is dit belangrijker dan football.’ Een mooi gebaar, maar het had wel tot gevolg dat geen enkele club hem meer wilde hebben.

Fire them!

Nu vond Trump het blijkbaar tijd om hem erop aan te spreken. En dat ging in verbijsterend harde bewoordingen. Zo noemde hij spelers die knielen klootzakken, sons of bitches om precies te zijn, en riep clubeigenaren op hen te ontslaan.

Deze woorden hadden tot gevolg dat gisteren zo’n 100 spelers in opstand kwamen tijdens het spelen van het volkslied. Ze gingen massaal op een knie of toonden hun solidariteit door arm in arm met hun geknielde teamgenoten te staan. In Tennessee bleven de twee spelende teams zelfs in de kleedkamers zitten. Op een speler na dan.

Ook de NFL is ook niet blij met de uitlatingen van de president: ze zaaien alleen maar meer verdeeldheid en dat is wel het laatste dat het land kan gebruiken. Ray Lewis, een oud-speler van de Baltimore Ravens, die de actie van Kaepernick vorig jaar nog afkeurde, is is het zo oneens om de uitspraken van Trump, dat zelfs hij op een knie ging zitten gister.

En zo blijft de vraag wat president Trump nou precies hoopte te bereiken met zijn controversiële uitlatingen.

38 thoughts on “Trump Noemt American Football Spelers ‘Sons Of Bitches’ And They Ain’t Having It”

 1. Trackback: CI-CD
 2. Trackback: kimber micro 9 for sale
 3. Trackback: những cách tỏ tình lãng mạn
 4. Trackback: fake rolex
 5. Trackback: dumps su
 6. Trackback: Digital transformation journey
 7. Trackback: used ram 3500 winnipeg
 8. Trackback: https://recruitment. pertamina.com/
 9. Trackback: mơ đi xe đạp đánh con gì
 10. Trackback: con trai song ngư
 11. Trackback: Bullpup Shotgun
 12. Trackback: replicas tag replika guide
 13. Trackback: mơ thấy gạo đánh con gì

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +