The Royal Family Is Hiring: Je Kan Nu Voor Meghan Markle En Prince Harry Gaan Werken!

Browse By

2018 zou zomaar eens jouw jaar kunnen worden, cause I’m here to present you your dream job! Al helemaal als je groot fan bent van Meghan Markle en Prince Harry! Schrijf je al eindeloos veel posts over dit té leuke koppel, dan kan je daar nu zomaar betaald voor gaan worden! 

Als we deze LinkedIn-post moeten geloven, dan is de Britse Royal Family namelijk op zoek naar een Communications Assistant! Alle net-afgestudeerden dus opgelet! Word je aangenomen, dan word je onderdeel van een team van mensen dat er is om “het werk, de rol, het belang en de waarden van de Royal Family wereldwijd te promoten”. Nou, dat zullen de meesten zelfs wel gratis willen doen!

Via Giphy

Mee op reis

Vooruit, er kleven wel wat meer verantwoordelijkheden aan de baan, zoals het schrijven van artikelen, social media posts en persberichten. Daarnaast krijg je organisatorische taken, zoals bijv. het regelen van verslaggeving over the Royal tuinfeestjes. En ondanks dat je voornamelijk vanuit Buckingham Palace zal werken (!!), zal je ook mee op pad gaan naar het buitenland. Tja, er moet tenslotte ook verslag worden gedaan van Prince Harry en Meghans’s staatsbezoeken…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +