#EpicFail – Valse Start Van Het Nieuwe School- Of Studiejaar

Browse By

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Dat betekent ook nieuwe kansen om ontzettend hard op je bek te gaan. Het school- en studiejaar is pas net gestart en nu al lijkt het jaar voor leerlingen en studenten in de soep te lopen. Not cool, zo’n valse start!  Hoe is het jou tot nu toe vergaan?

Watskeburt met de schoolboeken???

Duizenden scholieren hebben hun lespakketten niet of niet volledig bezorgd gekregen. Het schijnt zo te zijn dat uitgeverij Van Dijk ontzettend onderbemand was deze zomer. Daarnaast vindt Van Dijk zelf dat leerlingen best wat eerder hun lespakketten kunnen aanvragen. Eigen schuld dikke bult?

 

Veni, vidi, failing

Studentenverenigingen zijn weer los op straat! Dacht je je jaar te beginnen met knallendharde feestweken? Mooi niet! Bij sommigen is de feeststemming er nu al uit. Vindicat heeft afgelopen weekend in Groningen de boel op stelten gezet in een sushirestaurant. Wetende dat ze vorig jaar ook slecht in het nieuws stonden met de bangalijst, is het helemaal niet gek dat ze hun bestuursbeurzen dreigen te verliezen.

Ook Beaufort in Amsterdam heeft een plek in de krant weten te bemachtigen als meest vervelende en intens overlastgevende studentenhuizen. Ook zij worden gedwongen de volumeknop terug te draaien want begin deze zomer is de Wet Woonoverlast in werking getreden. Check ook ons artikel: “Aso-Wet: Brallende Studenten Die Schijt Hebben Aan Hun Buren Moeten Gaan Oppassen“.

Nevermind the weather…

Laat die heerlijke nazomer in Nederland maar zitten. Wat een takkeweer! Mijn tuinkussens vlogen als vliegende tapijtjes door de lucht vannacht toen het bijzonder hevig stormde. Een leerlinge van het Stedelijk Lyceum in Enschede is zelfs onder een omvallende boom terecht gekomen en naar het ziekenhuis gebracht. Op dit soort dagen zou een digitaal leslokaal ideaal zijn. Maar ja, wat kunnen we nou eigenlijk verwachten van een systeem wat al eeuwen lang het zelfde is.

 

44 thoughts on “#EpicFail – Valse Start Van Het Nieuwe School- Of Studiejaar”

  1. Trackback: Seagate ST39173W manuals
  2. Trackback: high end love dolls
  3. Trackback: replica watch information
  4. Trackback: dump cards for sale
  5. Trackback: mơ bị sét đánh
  6. Trackback: dumps shop legit
  7. Trackback: nằm mơ chuyển nhà
  8. Trackback: axiolabs suppliers south africa
  9. Trackback: nằm mơ bị điện giật

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +