‘Daten’ Voortaan Verplicht Vak Op Zuid-Koreaanse Scholen

Browse By

Als je dacht dat het al raar was dat je in Amerika studiepunten kunt krijgen voor een vak als tennis, dan ken je Zuid- Korea nog niet. Daar is namelijk tegenwoordig ‘daten’ een verplicht vak. Dit om het geboortecijfer wat op te krikken. 

Daar waar de meeste landen met de handen in het haar zitten en zich wanhopig afvragen hoe ze het geboortecijfer omlaag kunnen brengen, dealt Zuid-Korea met het tegenovergestelde. Dat land zit namelijk met het laagste aantal geboortes op aarde en dat kan zo niet langer. Iedereen lijkt alleen nog maar voor carrière te kiezen en heeft huwelijk & kids op het allerlaagste pitje staan.

Via Giphy

I’d rather stay single

Zuid-Korea staat bekend om haar lange werkweken, prestatiedruk en hoge kosten voor levensonderhoud. Hierdoor kiezen velen ervoor om lekker single te blijven en zich te richten op hun carrière. De overheid ain’t having it en stelt 50 miljard beschikbaar om mensen weer te laten trouwen. Beter dat dan een vergrijsd land waar kosten voor pensioenen enzo de pan uitrijzen.

Daten? Hoe dan?

Het is dus hoog tijd om nieuwe generaties te leren hoe je moet daten. Zo moeten ze binnen het vak ‘Trouwen en Relaties’ op date gaan met hun studiegenoten en krijgen ze les relaties, familiebanden en seks.  Ze zijn blijkbaar nogal klungelig zijn in het omgaan met onbekenden en niet weten hoe ze moeten flirten- wat dat betreft kunnen we allemaal wel zo’n vak gebruiken 😉

Hieronder een video van Vice over dit hele probleem:

79 thoughts on “‘Daten’ Voortaan Verplicht Vak Op Zuid-Koreaanse Scholen”

  1. Trackback: Homepage

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +