Back2School- Zo Kom Je Uit Je Post- Vakantie Dip

Browse By

Zit je ook zo te balen dat je weer naar school moet? De Post- vakantie dip? Na een zee van vrije tijd waarin uitslapen, beetje appen, netflixen en chillen met je vrienden tot je hoofdactiviteiten behoorden, moet je nu ineens weer vroeg opstaan en naar school. Ugh. Zo kom je die zware eerste week door.

Misschien wel zo goed om meteen maar te zeggen, dat dit de pijn verzacht, maar niet wegneemt. De eerste week na een vakantie is gewoon de hel en daar helpt eigenlijk vrij weinig tegen. Dit zijn alleen maar suggesties die het nog enigszins draaglijk maken.

1. Boek NU een stedentrip met vrienden

Onderzoek heeft uitgewezen dat de voorpret voor een vakantie wonderen doet voor je gezondheid. Je bent blij, hebt er zin in en kan het leven een stuk makkelijker aan. Het is daarom eigenlijk beter om niet één grote zomervakantie te hebben, maar op verschillende tripjes te gaan, gedurende het jaar. Op die manier beleef je vaker die voorpret en voel je je vaker even helemaal gelukkig.

Photo credit: Priscilla Westra/ Stocksnap

2. Rock die laatste vakantiedag 

Beter hang je niet depressief voor netflix op je laatste vakantiedag, maar ga je all out! Plan iets leuks met je vrienden en zorg dat die dag onvergetelijk wordt! Het duurt gemiddeld acht dagen voordat je weer aan het normale schoolritme went en je je depressieve gevoelens kwijtraakt. Als je dus die laatste dag nog even dik viert, dan kick je volgende twee dagen op dat gevoel door. Heb je er nog maar zes die je depressief hoeft door te komen 😉

3. Shake it like a Polaroid picture

Niks is zo leuk als mooie momenten vastleggen op Polaroid! Fair enough, eind van de vakantie sucks, maar hoe leuk om je agenda of notitieblokken vol te plakken met al die te gekke vakantiemomenten. Geheid dat mensen ze leuk vinden en dat geeft je meteen een legit reden om over je vakantie te vertellen- ben je toch weer eventjes terug op dat witte strand 🌴

4. Tijd voor een slaap app

De grootste reden dat je zo’n hekel hebt aan vroeg opstaan, is dat je wekker altijd midden in je diepe slaap afgaat. Je wordt dan groggy wakker, totaal gedesoriënteerd en kunt op geen enkele manier die herrie handelen. Geen wonder dat je bloedchagerijnig op school aankomt! Tegenwoordig heb je slaap apps die precies detecteren wanneer je op je lichtst slaapt en je dan met een zoet geluidje wekken. Wat een verademing.

Deze hieronder vertelt je meteen of je ook hebt gesnurkt! Ben ik dan weer heel benieuwd naar 😉

5. New outfits

Ok, je weet nu dat je je acht dagen niet happy gaat voelen, so better be prepared. Wat de meeste mensen onder ons toch nog een beetje een lekker gevoel bezorgd zijn een nieuwe outfit en een nieuwe hairdo. Oftewel, zorg dat je meerdere smashing outfits klaar hebt liggen, waardoor het opstaan die eerste dagen in ieder geval een stuk leuker maken. En je weet: een nieuw schooljaar betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dit is je moment om jezelf een nieuwe hairdo aan te meten!

Heb jij nog tips? Deel ze hieronder in de comments!

8 thoughts on “Back2School- Zo Kom Je Uit Je Post- Vakantie Dip”

  1. Trackback: florida cornhole
  2. Trackback: acl board dimensions
  3. Trackback: Regression testing
  4. Trackback: escort exeter
  5. Trackback: https://junkcarsgone2day.com/usa/junk-car-removal/tx/beaumont/
  6. Trackback: VR80
  7. Trackback: mo nhat duoc vang
  8. Trackback: Hand raised parrots for sale

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +