Actrices Waaronder Cara Delavigne Beschuldigen Filmgigant Weinstein Van Seksuele Intimidatie

Browse By

Mensen met macht; ze kunnen er vaak maar moeilijk mee omgaan. Heb je het eenmaal, dan wil je vaak meer en je denkt onaantastbaar te zijn. Harvey Weinstein is een van de machtigste mannen van Hollywood. Hij is verantwoordelijk voor kaskrakers als Silver Linings Playbook, Django Unchained en South Paw en kon alle macht duidelijk niet aan. Acht vrouwen hebben hem de afgelopen dagen beschuldigd van seksuele intimidatie en verkrachting. En de lijst blijft maar groeien. 

Onder andere actrices Gwyneth Paltrow en Angelina Jolie kwamen de afgelopen dagen met verklaringen waarin stond dat ze op een ongepaste manier door Weinstein benaderd waren. Gwyneth was nog maar 22 jaar en doodsbang. Ze had net haar eerste grote rol in ‘Emma’ te pakken toen hij haar uitnodigde voor een meeting in zijn hotelkamer. Het eindigde met zijn handen op haar lichaam en het bericht dat ze naar zijn slaapkamer zouden gaan voor een massage.

Gelukkig wist de doodsbange Gwyneth aan hem te ontkomen. Ze vertelde er wel over aan haar toenmalige vriend Brad Pitt en die is toen met de filmgigant gaan praten. Later kwam Weinstein naar haar toe en waarschuwde haar dat ze verder haar mond moest houden. “Ik dacht dat hij me zou ontslaan”, zegt ze in een artikel van The New York Times.

Harvey Weinstein wilde een trio

Ook Cara Delavigne, model, mannequin en actrice, wist maar net aan de seksuele avances van Weinstein te ontsnappen.

Vrouwen zijn het jarenlange gedogen zat

De video hieronder laat zien dat Harvey Weinstein niet de enige is. Vrouwen hebben al decennialang te maken met ongepaste seksuele avances van mannen in de filmwereld. Heel lang wordt het gedoogd, simpelweg omdat de mannen zo machtig zijn, maar er komt een moment dat de boel in elkaar klapt. De Volkskrant: “Harvey Weinstein past in een rijtje mannen die decennialang hun mediamacht hebben misbruikt om seksuele gunsten af te dwingen. Dat deze publieke geheimen nu naar buiten komen is geen toeval. Vrouwen zijn het jarenlange gedogen zat.”

Respect voor alle actrices die de moeilijke stap hebben durven zetten om open kaart te spelen over hun ervaringen met Weinstein.

The history of sexual harassment in Hollywood

It doesn't begin or end with Harvey Weinstein — sexual harassment in the industry is as old as the city of angels itself.

Posted by Mic on Wednesday, October 11, 2017

 

85 thoughts on “Actrices Waaronder Cara Delavigne Beschuldigen Filmgigant Weinstein Van Seksuele Intimidatie”

 1. Trackback: shop dumps pin online
 2. Trackback: Tow Grand Prairie TX
 3. Trackback: wigs for women
 4. Trackback: how much does a drum kit cost
 5. Trackback: Regression testing
 6. Trackback: mơ thấy chém nhau
 7. Trackback: uk webcam girls
 8. Trackback: gucci diamond digital watch replica
 9. Trackback: nằm mơ thấy mẹ bị bệnh
 10. Trackback: Grand Power Stribog SP9A3 9mm
 11. Trackback: 안전놀이터
 12. Trackback: Pomeranian breeders
 13. Trackback: mơ thấy tiền đánh con gì
 14. Trackback: bitcoin era review 2020
 15. Trackback: Bitcoin Loophole Review
 16. Trackback: w88
 17. Trackback: pinewswire

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +