Wat Ben Jij: Een Statement Generator Of Een Storyteller?

Browse By

Best een belangrijke vraag om deze week te beginnen; het is tenslotte Halloween! Sommige zijn er dol op en anderen haten het uit de grond van hun hart: verkleden… Kan de een niet wachten om weer all out te gaan en weken zoet is met voorbereiden, gruwt de ander (yup, guilty as charged) bij het idee om verkleed over straat te moeten. Volgens mij is het gewoon een gen dat je wel of niet bezit, correct 😉 ?

Als ik dus antwoord zou moeten geven op de vraag ‘Statement Generator of Storyteller?’, dan zou ik definitely een kledingtype zijn! Heerlijk om een leuke outfit bij elkaar te shoppen- maar just lose the wigs, grime en kostuums! Neemt niet weg, dat ik natuurlijk wel heul benieuwd ben hoe jullie het afgelopen weekend verkleed waren! Voeg je foto  toe in de comments section op onze Facebookpagina!

Heb je vanavond nog wat op het programma staan en heb je nog inspiratie nodig, check dan vooral onze posts om 16 en 18 uur: een jawdropping makeup tutorial en 31 fantastische pranks om je vrienden op te trakteren! Gegarandeerd succes!

 

halloween

7 thoughts on “Wat Ben Jij: Een Statement Generator Of Een Storyteller?”

  1. Trackback: 사설놀이터
  2. Trackback: wigs for women
  3. Trackback: wigs
  4. Trackback: replica rolex watches
  5. Trackback: nằm mơ thấy ngựa đánh số gì
  6. Trackback: mơ thấy nhà mới đánh con gì
  7. Trackback: low cost franchise

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +