Allow Me To Prove You Wrong- Big Time

Browse By

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE
http://www.futurerebelz.com/motivational-monday/allow-me-to-prove-you-wrong-big-time/
LINKEDIN
SHARE

Laten we eerlijk zijn, we hebben er allemaal wel zo een in onze omgeving. Die leraar die je wil doen geloven dat je nooooit goed zal zijn in zijn vak. Die coach die eigenlijk baalt dat je je hebt aangemeld voor het team, omdat je minder aanleg zou hebben dan de rest. Je baas die haar kritiek op je laatst afgeleverde werk over de hele werkruimte heen schalt. Die knoop in je maag die je dan voelt, dat onmiddellijke gevoel van twijfel: laat het gaan en bereid je voor op je zoete wraak.

Geen ruimte voor negatieve emoties als het hier op aankomt; dit moet je strategisch aanpakken. Heeft iemand je een rotgevoel bezorgt over je lichaam, laat dat je motivatie worden om het tegendeel te bewijzen. Als je eronder gebukt gaat, dan straal je niet en geef je die persoon alleen maar meer munitie. Het is dus zaak dat je datgene doet dat jou een beter gevoel geeft. Tuurlijk, je kan de sportschool induiken en eraan gaan werken, maar wie zegt dat dat hetgeen is dat nodig is? Het zou zomaar kunnen dat een motiverend gesprek met je bestie ook kan helpen. Het is daarom echt belangrijk om mensen om je heen te verzamelen, die positief in het leven staan. Oftewel, ben je part of a Mean Girls- kliekje: wegwezen. Die meiden stralen negativiteit uit en daar word je alleen maar meer onzeker van. Zoek die mensen op, die je weten op te beuren- and stay friends for life!

see-the-greatness

Bron: Twitter

Wat betreft de coach die liever kwijt dan rijk is: screw him. Ga in je vrije tijd trainen op je skills en show off just how good you can be- misschien dat een teamgenootje het wel leuk vindt om mee te oefenen? Echt, je zal elke week verbetering gaan zien en zoniet, dan probeer je toch wat nieuws? Sowieso misschien wel een idee; typisch gevalletje ‘negatieve mensen meteen lozen uit je leven’. Nogmaals, draai dat gevoel van twijfel om in motivatie en slam dunk your way to prove them wrong!

 

what-people-say-you-cant

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +
Yes No