5 Foodie Dream Jobs Die We Stiekem Allemaal Willen

Browse By

Als je dit leest, dan is er 75% kans dat je je momenteel dood verveelt op je werk en gewoon wat afleiding zoekt. Even scrollen op je mobiel in plaats van weer een maatje 36 sneakers uit het magazijn pakken. Dikke kans dat je je met de volgende vijf banen nooit zou vervelen!

1. Chocoladeproever

Ik denk dat bijna elke vrouw instantly zou solliciteren op deze foodie job! In februari was er een vacature van de eigenaar van Milka en Oreo: er moest ‘objectieve en eerlijke feedback’ komen van jou en elf andere panelleden. Samen zouden jullie bepalen of hun product ‘lekker’ was en de markt op kon. Poe, hard werken dus! Hoewel, het was geen fulltime baan- maar ja, dat is misschien maar beter ook #byebyebikinibody

2. Hondenvoer tester

Ja, want je kunt Poochi natuurlijk geen troep voorzetten. Precies daarom zijn er mensen onder ons die het op zich nemen om hondenvoer te testen. Juist: ze proeven het dus ook. En is hun eerste reactie ‘yuk!’ dan is de kans groot dat Benji het ook laat staan- en dat willen we natuurlijk niet. Gelukkig bestaat het grootste deel van het werk uit het schrijven van rapporten over voedingswaarde en het bedenken van nieuwe smaakcombinaties. Proeven is maar een klein onderdeel ervan. Mocht je kokhalzen bij de gedachte: ze slikken het niet door, ze kauwen het alleen maar… 🤢

Foto: The Guardian

3. Fortune Cookie Schrijver

Altijd al schrijver willen worden, maar je komt niet verder dan de woorden ‘rijkdom vind je in jezelf’, dan is deze baan helemaal geknipt voor jou! Meer dan twee zinnen is namelijk meer dan voldoende. Oh en wist je dat Fortune Cookies gewoon in good ‘ole San Francisco zijn bedacht- spoiler alert, I know.

4. Ei peller

Yup. Het bestaat echt. Je kan gewoon betaald worden om eieren te pellen 🐣 Restaurants hebben gepelde eieren nodig voor hun eten en huren deze mensen soms echt in. En die salade Nicoise bij de Appie? Hoe denk je dat daar gepelde eieren in terecht komen? Precies. Het record voor meeste eieren pellen in 1 minuut staat op 48. I dare you to break it!

Via Giphy

5. Kauwgom tester

En voor de kauwgom addicts onder ons: ook aan jullie is gedacht. De hele dag kauwen om zo de opname van de ingrediënten in je speeksel te meten- ofzoiets. Oh, als je er een rookverslaving naast hebt, dan is dit zeker wat voor jou: ze hebben namelijk ook nicotine-kauwgom dat getest moet worden. Precies: waar kan ik me aanmelden?!

 

7 thoughts on “5 Foodie Dream Jobs Die We Stiekem Allemaal Willen”

  1. Trackback: ca tre so may
  2. Trackback: mơ thấy đỉa bám đầy người
  3. Trackback: nằm mơ thấy cháy rừng
  4. Trackback: 메이저놀이터
  5. Trackback: mơ thấy lợn đẻ
  6. Trackback: mơ thấy thầy giáo cũ
  7. Trackback: chiem bao thay di chua

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +