5 Andere Manieren Om Te Ontstressen Dan Alleen Maar Netflixen

Browse By

Waarschijnlijk plof je na school of college languit op de bank en bingewatch je twee, drie uur weg voordat je aan je huiswerk gaat. Logisch, even bijkomen! Alleen, eerlijk is eerlijk, Netflixen is echt de slechtste manier om te ontstressen: het doet letterlijk niks voor je hoofd en lichaam. Hier wat alternatieven.

1. Schrijf het van je af

Heftige dag gehad? Gezeik op school of met je vriend(in)? Grote kans dat je dan in je hoofd zit te malen. Had ik maar dit, wat een eikel dat, etc. Netflix leidt dan wel wat af, maar echt stoppen doet dat hoofd niet. Als je je frustraties daarentegen opschrijft, dan raak je ze ook kwijt. Je geeft ze als het ware een plek en daarmee creëer je een hoop rust. Beter!

Via Giphy

2. Pak een (e-) boek

Next best thing to Netflix, want ook een boek vertelt een verhaal. Je moet alleen wat meer je best doen. Het prikkelt je fantasie en laat je even alles om je heen vergeten- lekker toch? Niet zo fan van bladzijdes omslaan? Dan heb je altijd nog de e-book.

3. Ga erop uit

Get lost in nature! Nergens zo goed om tot rust te komen als tussen een stel planten. Gooi er wat bloemen, zoemende bijen en tsjirpende vogels bij en je hersenen schakelen letterlijk over naar een lagere frequentie. Ook een goeie omgeving voor punt 1 en 2.

Via Giphy

4. Maak iets

Kan van alles zijn: een old school foto, een hippie taart afgewerkt met koffieprut, zet de schaar in de haren van je broertje of sleutel aan een oude Vespa. Echt alles kan, zolang je maar iets creëert. Als je die fijne motoriek traint, dan worden je hersenen alleen maar scherper, wat weer een voordeel is op school.

5. Dance battle

Zet een dikke track op en ga volledig uit je plaat. Knal er nog een YouTube tutorial overheen en voor je het weet, dans je iedereen eruit. Niet alleen goed voor de brains, maar ook voor de body. En let’s be honest here: er komt een dag dat je indruk wilt maken op de dansvloer, dus beter begin je nu met oefenen. Ipv Netflixen 😉

Via Giphy

 

10 thoughts on “5 Andere Manieren Om Te Ontstressen Dan Alleen Maar Netflixen”

  1. Trackback: legit dumps shop
  2. Trackback: Digital Transformation
  3. Trackback: wigs for women
  4. Trackback: những cách khiến chàng yêu mình hơn
  5. Trackback: site here
  6. Trackback: red bull wholesale price mumbai
  7. Trackback: mơ thấy sấm sét
  8. Trackback: how to order marijuana online
  9. Trackback: chiem bao thay vang
  10. Trackback: 먹튀검증

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +