5 Types Huisgenoten Die We Allemaal Hebben (Gehad)

Browse By

 Huisgenoten: you either love ‘m or hate ‘m. Als je eenmaal op kamers gaat, ontkom je er bijna niet aan. Als je jezelf door de hospiteerborrel weet te bluffen natuurlijk! En huisgenoten heb je in alle soorten en maten: hier zes types die je waarschijnlijk wel herkent. 

 1. De Fashionchick

Dit is die huisgenoot die er altijd voor je is op alle fashion sensitive momenten. Die date, dat sollicitatiegesprek en als je je kast weer eens moet uitruimen in hoarder-fase 3. Hij/ zij zal er geen doekjes om winden, maar beter waardeer je alle eerlijkheid, want alles beter dan een fashion fail, toch?

Via Giphy

2. De Wekker

Tot vijf uur gaan stappen en om negen uur tentamen? Dan ben je blij met deze persoon in je huis! Grote kans dat jij door drie wekkers heen slaapt en een uurtje of drie door snoozt. Dat zijn precies de momenten dat deze huisgenoot to the rescue komt! Geef die man/ vrouw een lintje!

3. De Personal Trainer

Terwijl jij je muffin top langzaam ziet groeien  door de liters bier die je dagelijks wegwerkt, hangt deze huisgenoot dagelijks aan zijn/ haar pull up bar. Niks geen kipfiletjes die gezellig meedrillen op de maat van de muziek, maar een jaloersmakende strakke triceps. We toleren deze huisgenoot, zolang er geen ongevraagde adviezen worden gedeeld.

Via Giphy

4. De bijlesleraar

Deze heb je nodig als de tentamenperiode weer aanbreekt. Want natuurlijk heb jij geen fuck gedaan de afgelopen weken en staar je naar lege notitieblokken- omdat je door elk college heen bent geslapen. Een sixpack bier en twee Peperonni-pizza zijn wel een vereiste, maar dat zijn je tentamens wel waard.

Via Giphy

5. Je Snack Buddy

Dit is ‘your person’ als het tijd is om te eten. Dag, nacht, maakt niet uit: he/she is there for you! Katervoer, avondeten of healthy brunch- deze huisgenoot stouwt alles naar binnen. Een van onze favorieten!

Via Giphy

 

102 thoughts on “5 Types Huisgenoten Die We Allemaal Hebben (Gehad)”

 1. Trackback: Regression Testing
 2. Trackback: faux watches bvlgari Replica
 3. Trackback: mơ thấy con trâu đánh đề con gì
 4. Trackback: Notizie informatiche
 5. Trackback: booking com au
 6. Trackback: Cheap Generic Codeine For Sale Online
 7. Trackback: Buy Eu Driver\'s Licenses Online
 8. Trackback: dumps pin online shop
 9. Trackback: mơ thấy chảy máu tay
 10. Trackback: orangeville real estate agents
 11. Trackback: mơ thấy con mèo đánh con gì
 12. Trackback: bitcoin evolution
 13. Trackback: Bitcoin Trading Software
 14. Trackback: Immediate Edge
 15. Trackback: diamond painting
 16. Trackback: ti le chap banh
 17. Trackback: mo thay ret

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +