5 Ways Om De Meest Depressieve (toets)Week Van Het Jaar Te Overleven

Browse By

Als je dacht dat je toetsweek niet slechter kon beginnen, bleek je toetsweek ook nog eens van start te gaan op Blue Monday, de zogezegd depressiefste dag van het jaar. ‘Wetenschappelijk bewezen’ met een heule ingewikkelde wiskundige formule, maar eigenlijk gewoon klinklare onzin. Want laten we wel zijn, met die vreselijk lange toetsweek voor de deur vind ik Neverending Blue Week een stuk beter passen.

Was jij dit vorige week?

Dan met jou de rest van Nederland. Ons artikel ‘#HELP!- In 24 Uur Leren Voor Je Toets Of Tentamen‘ is niet normaal vaak gelezen; alsof elke scholier van Nederland last-minute cramming moest doen!

 

Bron: 9GAG

En je Neverending Blue Week is compleet. Maar laat je niet gek maken; hier een paar tips to survive like a boss.

1. Work it

Als iets helpt tegen depressie, dan is het wel een goeie workout. Pomp die zuurstof naar je hersenen en boom: extra energie om nog even te leren voor die toets! En door sporten komt er ook meteen zo’n fijn stofje vrij waardoor je legaal stoned aan die toets kan beginnen.

2. Get some extra sleep

Chronisch slaaptekort kan leiden tot depressie, dus dit is bij uitstek de week om eens even wat extra uren te pakken. Leren voor je toets is geen excuus, want het heeft geen f*ck zin om slaap op te offeren voor studeren: onderzoek heeft uitgewezen dat studenten die een nacht doorhalen lagere cijfers halen. Een powernap van 20 minuten in de middag doet daarentegen wonderen! Een power-what?! Lees alles over de powernap in “De Powernap Als Hack Voor Dat Extra Beetje Studeren- Beats Cafein Anytime“.

3. Tanning it is!

Ook zonnen mag niet in dit rijtje ontbreken! Zonlicht wordt namelijk omgezet in Vitamine D en laat dat nou ook een fantastische uitwerking hebben op je humeur. Eerlijk is eerlijk, we hebben een chronisch tekort aan zonlicht in Nederland, dus dit is een lastige. Pillen slikken dan maar of zo’n kek blauwe lamp van Phillips- als je nog een zak geld hebt liggen.

4. Dance Like Nobody’s Watching

When all else fails, blijft er nog maar een ding over: dance till the beat drops out.

5. Say frog

En als zelfs dat niet heeft gewerkt, dan is het aan deze baby om je alsnog met een glimlach deze hel van een week in te sturen:

https://www.youtube.com/watch?v=b9SQHNu9lsc

 

 

 

10 thoughts on “5 Ways Om De Meest Depressieve (toets)Week Van Het Jaar Te Overleven”

  1. Trackback: Regression Testing
  2. Trackback: dewaqq
  3. Trackback: https://jacksontnpainters.com/
  4. Trackback: Engineering
  5. Trackback: nằm mơ thấy bướm
  6. Trackback: diamond painting kits
  7. Trackback: 툰코
  8. Trackback: vasi resina
  9. Trackback: game dua ngua dat cuoc
  10. Trackback: Robotic process automation testing

Comments are closed.

Ben je benieuwd wat Future Rebelz nog meer doet? Check dan onze zakelijke pagina!Bezoek Business@Future Rebelz
+ +